Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пу пу, не дај боже, ма да тоа не е далеку . :nesvest:Факт е дека Куралампие моментално е поблизок со Идризи, а на Брацо не му одговара тоа, па затоа и не ме чуди многу ова. Само ми е страв да не завршимо ка Ѓорче и Шљога заради нечиви интереси...:/
како што кажа погоре мак фудбал и се е можно...Пу пу, не дај боже, ма да тоа не е далеку . :nesvest:
зависи колку е точно тоаСрамота, Срамота, Срамота добив инфо да пак како што беше пред некоје време да им се канат на играчите ако не го изгубат натпреварот нема да добијат плата затоа по тоа се гледа нема резултати нема ништо.... :nesum:
Срамота, Срамота, Срамота добив инфо да пак како што беше пред некоје време да им се канат на играчите ако не го изгубат натпреварот нема да добијат плата затоа по тоа се гледа нема резултати нема ништо.... :nesum:
Абе брат неје тоа за овде хехехехехехе за натпревар наместена беше првата со Работнички и втората и плус дечкото сто играше кај нас ми кажува како реков им викале на нашите играчи да го изгуват натпреварот ако не ке не добијат плата и плус за на крај ми вика вака ! БРАТ УПРАВАТА СВИТЕ ТАМУ ВО КЛУБОТ ВАМУ ТАМУ НЕ ГИ ФЕРМА НАВИВАЧИТЕ НАШИ НИ 2% А ВИЈЕ ГО ПОДРИТЕ КЛУБОТ СЕКОЈ НАТПРЕВАР ПРАВИТЕ МНОГУ ЈАКА АТМОСФЕРА А ОД КЛУБОТ НИСТО ВО КЛУБОТ ИМА НЕКОЈ СТО ГЛЕДАТ СВОЈ ИНТЕРЕС ИМ Е ГАЈЛЕ ЗА ТЕТЕКС ТОА Е СРАМОТА ! :nerv:Па дај барем кажи која утакмица и кој ти го кажал тоа,ако не е за кажуање по форум прати по пп...:smir:
Ниеден пораз не се брои Тетекс се наши херои !!!Абе брат неје тоа за овде хехехехехехе за натпревар наместена беше првата со Работнички и втората и плус дечкото сто играше кај нас ми кажува како реков им викале на нашите играчи да го изгуват натпреварот ако не ке не добијат плата и плус за на крај ми вика вака ! БРАТ УПРАВАТА СВИТЕ ТАМУ ВО КЛУБОТ ВАМУ ТАМУ НЕ ГИ ФЕРМА НАВИВАЧИТЕ НАШИ НИ 2% А ВИЈЕ ГО ПОДРИТЕ КЛУБОТ СЕКОЈ НАТПРЕВАР ПРАВИТЕ МНОГУ ЈАКА АТМОСФЕРА А ОД КЛУБОТ НИСТО ВО КЛУБОТ ИМА НЕКОЈ СТО ГЛЕДАТ СВОЈ ИНТЕРЕС ИМ Е ГАЈЛЕ ЗА ТЕТЕКС ТОА Е СРАМОТА ! :nerv:
Ниеден пораз не се брои Тетекс се наши херои !!!СЕГА ИМАМО НАЈБИТНИ 2 УТАКМИЦЕ СО ХОРИЗОНТ И СО ВАРДАР ОВЈА УТАКМИЦЕ МИСЛИМ ЌЕ ОДЛУЧА ДАЛИ ЌЕ ИГРАМО БАРАЖ...
Ја имам ја, ама не ми е дома, на позајмицаМе претрка![]()
Знае некој кј може да се најде книгата ''Кога Тетексовото фудбалско сонце беше во зенитот'' Може у библиотека заш тој што ја напишал таму работал???