Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
А што треба Брацо да напрае? Па чуекот нормално дека не сака да биде у минус, со платата што му га дава само му ги враќа парете од времето у Вардар, е сега ако напушти Кифла парете свекако ќе треба да му ги даде, а + да плаќа и друг тренер. Затоа Брацо го вратил, а после тоа Кифла изјавил као демек веруем у самиот себе и мислим дека можемо да напраемо нешто :pos2: Више незнае чуек со људиве дали да плаче или да се смее.

Него ај што ги губимо утакмицеве ка ништо, него незнаемо гол да дадемо. А резултат на тоа е уште полошо, што незнаемо акција да напраемо. Ка ќе видиш, ништо не знаемо, и што очекуемо од овја тренер и екипа ка незнаа една акција за гол у 90 мин да напраа. Еби му мајката, одамна дигнав руке, дека нема да испаднемо тоа е сигурно, ама работата е што некој си зема паре а го боли ку*от мие што се нервирамо свака недеља.

Па тоа е јасно ко ден, ама нз што ќе му е на брацо кога ги фрла парите у вода и сам себе си штети. :toe::toe:
тоа само он си знае...

.

Него ај што ги губимо утакмицеве ка ништо, него незнаемо гол да дадемо. А резултат на тоа е уште полошо, што незнаемо акција да напраемо. Ка ќе видиш, ништо не знаемо, и што очекуемо од овја тренер и екипа ка незнаа една акција за гол у 90 мин да напраа. Еби му мајката, одамна дигнав руке, дека нема да испаднемо тоа е сигурно, ама работата е што некој си зема паре а го боли ку*от мие што се нервирамо свака недеља.
тоа е реализацијата е 1 од причинете што тетекс неможе да победи и што игра килаво дека нема да испаднемо тоа е сигурно али ипак пораз си е пораз и нас како навиачи не боли

А што треба Брацо да напрае? Па чуекот нормално дека не сака да биде у минус, со платата што му га дава само му ги враќа парете од времето у Вардар, е сега ако напушти Кифла парете свекако ќе треба да му ги даде, а + да плаќа и друг тренер. Затоа Брацо го вратил, а после тоа Кифла изјавил као демек веруем у самиот себе и мислим дека можемо да напраемо нешто :pos2: Више незнае чуек со људиве дали да плаче или да се смее.

Ја мислим дека има и полошо, да му ги враќаш парете на Кифла + да дадеш паре за да неиспаднеш у втора лига + да дадеш паре за да ги пројдеш Скопје у Куп. Кој ќе видиш свекако он си го јаде :toe:

Ја мислим дека има и полошо, да му ги враќаш парете на Кифла + да дадеш паре за да неиспаднеш у втора лига + да дадеш паре за да ги пројдеш Скопје у Куп. Кој ќе видиш свекако он си го јаде :toe:

Брацо никако не го јаде:toe:кифла седи заш коај мести брацо он си чути и не го боли к.... дали тетекс изгубил или не,а ако сака брацо шампионски тим ќе мора да земе некој пореномиран тренер,а таквите тренери нормално не сакаа да си ја ризикуаа кариерата со местење утакмице:toe:

Брацо никако не го јаде:toe:кифла седи заш коај мести брацо он си чути и не го боли к.... дали тетекс изгубил или не,а ако сака брацо шампионски тим ќе мора да земе некој пореномиран тренер,а таквите тренери нормално не сакаа да си ја ризикуаа кариерата со местење утакмице:toe:

Стварно не те разбирам како може Брацо да не го јаде, кој дава паре ко луд а нема никаков успех, математикава не им ја разбирам. А тоа што места е друга прича неја пикај у оваја :toe:

Стварно не те разбирам како може Брацо да не го јаде, кој дава паре ко луд а нема никаков успех, математикава не им ја разбирам. А тоа што места е друга прича неја пикај у оваја :toe:

Може нема успех у македонско првенство,ама и тоа како има успех у кладилницене у странство:toe:сеа свите знаа дека тетекс има јак тим и ретко кој би играл против тетекс у кладилница,ама туе е брацо кој не будала да пропушти голем коефициент за 2 ка,а кифла ќе си изрежира некоа забегана тактика за тетекс да неможе до гол да се приближи:toe: нормално немора да сум у право(се надееам дека е таке)

Може нема успех у македонско првенство,ама и тоа како има успех у кладилницене у странство:toe:сеа свите знаа дека тетекс има јак тим и ретко кој би играл против тетекс у кладилница,ама туе е брацо кој не будала да пропушти голем коефициент за 2 ка,а кифла ќе си изрежира некоа забегана тактика за тетекс да неможе до гол да се приближи:toe: нормално немора да сум у право(се надееам дека е таке)
Конечно еден сфати зошто Тетекс нонстоп губи.

па требаше да дојде драган кантларовски у тетекс да биде тренер ама ете не дојде...

Наместена е скоро цела полу сезона за да ни го дада купот, ама излеа не ти текнуе...
Точно е дека е наместена скоро цела полусезона и тешки пари се свртија до сега а башка уште до крајот колку ќе земат хари и брацо и тиа што знаат за местениите утакмици и за бараж нем сте вие или хоризонт и вардар ќе го наместат вие кулирајте само
Купот најново што се збора е дека нема да ви го дадат односно дека работнички и скопје ќе играат финале за работнички да го освои и впрочем ако вие игарте финале а не го освоите купот тогаш 4 пласираниот Пелистер игра во кфлаификации за европа односно ако игарате финале мора да го освоите :smir:
вчера дека беше местена за1 цел свет знаеше и никаде не ја примаја во кладилница кај нас :uvo:
Ps И да не ве чуди ако има уште некоја казна како за победа што се најавуваше па можеби е подобро да не игарме ниту вие ниту ние во европа оти ќе одиме курбан

Epa braco parete sto gi ulozi lanska sezon u vtora liga i godinava redno e vake preku mesteni utakmice da si gi vrati,go cuva kifla poso on mu e ka marioneta go slusa za sve, da e nekoj trener uspesen ne veruem deka ce si rizikue ugled da trenira klub kj so svaka vtora utakmica e mestena. E sea nas ni ostanue deka barem so kupot ce ne izradue braco (i toj namesten) poso jasno e ko den deka trpenieto na vojvodi e vise pri kraj pa so kupot malu da se smira strastite. Zdravje dogodina da se nadeamo na podobri rezultati:smir:

вчера дека беше местена за1 цел свет знаеше и никаде не ја примаја во кладилница кај нас :uvo:
Ne zboruvaj druze napamet koga ne znaes...Ja primaja sekade utakmicava online,a i kaj nas vo edinstvenata kaj so ima mak prvenstvo "Sporlife"...Jas ja uplativ,ali ne 1 nego X,vrzana so uste 3 drugi...

A inace i v nedela naredena e Pelister - Pobeda 1,taka da bez galje:)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom