Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Цоле не веруем дека ќе го бркаа, а за бразилциве и не ме чуди многу, а Бојан ја мислим дека више е и заминатУ денешен Спорт Прес пишуе дека ќе се ослободиле од овие играчи Деилсон,Тиаго,Богојевски и Урошевиќ.За странциве очигледно беше,али мене ме чуди што ќе се ослобода од Урошевиќ..![]()
па и ако го избркаа алек големи чуда, итаке нема никаква улога у тетекс ка играч.У денешен Спорт Прес пишуе дека ќе се ослободиле од овие играчи Деилсон,Тиаго,Богојевски и Урошевиќ.За странциве очигледно беше,али мене ме чуди што ќе се ослобода од Урошевиќ..![]()
Болдираното не е точно, Постолов сеа за сеа е уште у Тетекс. Бар таке ми кажа.Грешка не било Левков туку Постолов :smir:
kako sto doznav prvo zasiluvanje ke ni bide lazar iliev od bregalnica. toj se dogovoril so teteks, ama od bregalnica ne mu gi davaat dokumentite. u sreda e prvata prozivka na teteks, pa togas ke se znae za iliev. inaku bojan bogojevski najverojatno e prviot sto go napusti teteks zimava, ama za ovoj ne znam sigurno.
Па добро, ако е официјално нека му е со среќаПо се изгледа Лазар Илиев ќе ни биде првото засилување!!
Па ајде нека му е со среќа. Според тоа што се збори добар играч бил.
Што позиција игра ?
Како што пиша дечково значи добар е, па ќе видимо како ќе се покаже кај насОва сигурен си или од чаршиски муабети!
Зашо ако е точно лошо и се пише на Брегалница!:kesa:
Како што пиша дечково значи добар е, па ќе видимо како ќе се покаже кај нас![]()