И ја викам да иде на арно и се надевам на тоа, зошто летоска ни мачкаја очи со некој ка Постолов кој не покажа ама баш ништо и ја мислим дека е редно да иде на арно.Значи ми изгледа саглам ремонт ќе се прави, но дали ќе биде на арно ќе видиме?
Грешка не било Левков туку Постолов :smir:По се изгледа избркани од Тетекс ќе бидат:Левков,Тиаго и Ѓорѓиев.
Тие ми ги кажаја а можда има и некој други..
Aко е официјално, тогај е супер ова ! Нема више да се нервирам ка ќе го гледам да не може да стигне топка или ка не може да напрае асален продорГрешка не било Левков туку Постолов :smir:
И ја им се чудим исто Па чуекот може беше у поодминати године али се знаше дека покрај него топка не проаѓа:smir:
И Столе мораше да игра у 1-ва заш немаше кој да игра штопер,а когај бевмо у 2-ра лига имаше само 2-3 утакмици изиграно зашто тука беше Среќко,и уште им се чудим со кој памет го избркаја Среќкото :uvo::uvo:
абе да зборимо реално нено е најдобар од останативе како стопер а со него добро би дошол и каспер после февруари ќе игра а овја столе е катастрофа, многу е спор. А за Тиаго незнам зошто уопште го зедоја за едни ебани 9’ минута одиграни, и се надевам дека деилсон ќе го стаа да игра зашто тој од овја 3 “маскирани“: Тиаго, брага и деилсон, ми остае најголем впечаток:salut::wink:Па излеа и затоа го избракале зашо бил стар!
У некој случаеви би изреагирал 100 пута подобро одколку Столе реагирал.
И незнам зашто не пробаа тренерите со Чапла и Ненад,многу би била посигурна одбраната одколку Столе и Ненад.
Дали е официјално незнам,само таке ми кажаја па сеа..
Кикирик на клупа,Деилсон прва постава..??абе да зборимо реално нено е најдобар од останативе како стопер а со него добро би дошол и каспер после февруари ќе игра а овја столе е катастрофа, многу е спор. А за Тиаго незнам зошто уопште го зедоја за едни ебани 9’ минута одиграни, и се надевам дека деилсон ќе го стаа да игра зашто тој од овја 3 “маскирани“: Тиаго, брага и деилсон, ми остае најголем впечаток:salut::wink:
Битно е да каже нешто, безразлика дали има врска со темата или не.Кикирик на клупа,Деилсон прва постава..??
заш да не ?Кикирик на клупа,Деилсон прва постава..??
Што збориш бе ? Како може Кикирик на клупа а Деилсон прва постава ?заш да не ?
Ако го земите Драганчо, ви честитам, еве веќе и во Битола почнаа да се шират такви муабети, а ништо чудно и Мајк да го земите, млад и перспективен десен бек/штопер, колку шо разбрав тој нема да оди на припреми во Шпанија, за Драганчо не знам, ама изгледа Мајк се спрема да го напушти тимот чим не патува со тимот.Да, напаѓач е, сеа видов на macedonianfootbal. И тоа убедливо со 9 гола пред свите. Дефинитивно на Тетекс му треба ваков играч.
А овој Michael Cvetkovski 21.11.87 22 г.
Position: Defender
Played 11
Starting Lineup: 9
za dragan i za majk mi kazaa od siguren izvor, demek za dragan bila skoro gotova rabotata. aj kazi nesto za majk? sto igrac e? dali e dobar, dali e katastrofa? go biva-ne go biva?Ако го земите Драганчо, ви честитам, еве веќе и во Битола почнаа да се шират такви муабети, а ништо чудно и Мајк да го земите, млад и перспективен десен бек/штопер, колку шо разбрав тој нема да оди на припреми во Шпанија, за Драганчо не знам, ама изгледа Мајк се спрема да го напушти тимот чим не патува со тимот.