Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Драганчо е напаѓач и е најдобар стрелец у лигата од нејзиното формирање со 100 и нешто гола и своевремено бил и репрезентативец на Македонија, а за овја Мајк Цветковски прв пут слушам, искрено :toe:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
По се изгледа избркани од Тетекс ќе бидат:Левков,Тиаго и Ѓорѓиев.
Тие ми ги кажаја а можда има и некој други..

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Не е некое големо изненадуење за Тиаго, али за Столе и Баже малу ми е чудно :toe:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Значи ми изгледа саглам ремонт ќе се прави, но дали ќе биде на арно ќе видиме?

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Значи ми изгледа саглам ремонт ќе се прави, но дали ќе биде на арно ќе видиме?
И ја викам да иде на арно и се надевам на тоа, зошто летоска ни мачкаја очи со некој ка Постолов кој не покажа ама баш ништо и ја мислим дека е редно да иде на арно.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
По се изгледа избркани од Тетекс ќе бидат:Левков,Тиаго и Ѓорѓиев.
Тие ми ги кажаја а можда има и некој други..
Грешка не било Левков туку Постолов :smir:

И Столе мораше да игра у 1-ва заш немаше кој да игра штопер,а когај бевмо у 2-ра лига имаше само 2-3 утакмици изиграно зашто тука беше Среќко,и уште им се чудим со кој памет го избркаја Среќкото :uvo::uvo:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Грешка не било Левков туку Постолов :smir:
Aко е официјално, тогај е супер ова ! Нема више да се нервирам ка ќе го гледам да не може да стигне топка или ка не може да напрае асален продор :toe:

:smir:

И Столе мораше да игра у 1-ва заш немаше кој да игра штопер,а когај бевмо у 2-ра лига имаше само 2-3 утакмици изиграно зашто тука беше Среќко,и уште им се чудим со кој памет го избркаја Среќкото :uvo::uvo:
И ја им се чудим исто :tapp: Па чуекот може беше у поодминати године али се знаше дека покрај него топка не проаѓа :toe:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Па излеа и затоа го избракале зашо бил стар!
У некој случаеви би изреагирал 100 пута подобро одколку Столе реагирал.
И незнам зашто не пробаа тренерите со Чапла и Ненад,многу би била посигурна одбраната одколку Столе и Ненад.
Дали е официјално незнам,само таке ми кажаја па сеа..

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Па излеа и затоа го избракале зашо бил стар!
У некој случаеви би изреагирал 100 пута подобро одколку Столе реагирал.
И незнам зашто не пробаа тренерите со Чапла и Ненад,многу би била посигурна одбраната одколку Столе и Ненад.
Дали е официјално незнам,само таке ми кажаја па сеа..
абе да зборимо реално нено е најдобар од останативе како стопер а со него добро би дошол и каспер после февруари ќе игра а овја столе е катастрофа, многу е спор. А за Тиаго незнам зошто уопште го зедоја за едни ебани 9’ минута одиграни, и се надевам дека деилсон ќе го стаа да игра зашто тој од овја 3 “маскирани“: Тиаго, брага и деилсон, ми остае најголем впечаток:salut::wink:

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
абе да зборимо реално нено е најдобар од останативе како стопер а со него добро би дошол и каспер после февруари ќе игра а овја столе е катастрофа, многу е спор. А за Тиаго незнам зошто уопште го зедоја за едни ебани 9’ минута одиграни, и се надевам дека деилсон ќе го стаа да игра зашто тој од овја 3 “маскирани“: Тиаго, брага и деилсон, ми остае најголем впечаток:salut::wink:
Кикирик на клупа,Деилсон прва постава..??

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Да, напаѓач е, сеа видов на macedonianfootbal. И тоа убедливо со 9 гола пред свите. Дефинитивно на Тетекс му треба ваков играч.

А овој Michael Cvetkovski 21.11.87 22 г.
Position: Defender
Played 11
Starting Lineup: 9
Ако го земите Драганчо, ви честитам, еве веќе и во Битола почнаа да се шират такви муабети, а ништо чудно и Мајк да го земите, млад и перспективен десен бек/штопер, колку шо разбрав тој нема да оди на припреми во Шпанија, за Драганчо не знам, ама изгледа Мајк се спрема да го напушти тимот чим не патува со тимот.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Ако го земите Драганчо, ви честитам, еве веќе и во Битола почнаа да се шират такви муабети, а ништо чудно и Мајк да го земите, млад и перспективен десен бек/штопер, колку шо разбрав тој нема да оди на припреми во Шпанија, за Драганчо не знам, ама изгледа Мајк се спрема да го напушти тимот чим не патува со тимот.
za dragan i za majk mi kazaa od siguren izvor, demek za dragan bila skoro gotova rabotata. aj kazi nesto za majk? sto igrac e? dali e dobar, dali e katastrofa? go biva-ne go biva?

Kajgana Shop

На врв Bottom