Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Tи бе луд си или луд се праеш..??:uvo::uvo:
По твоето видуење го ставаш Кикирик на клупа зашто е премногу стар,а овој е “помлад“ .
Кикирик иако и престар пак се бори и го дава максимумот од себе и во некои ситуации знае да одглуми и сл.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Tи бе луд си или луд се праеш..??:uvo::uvo:
По твоето видуење го ставаш Кикирик на клупа зашто е премногу стар,а овој е “помлад“ .
Кикирик иако и престар пак се бори и го дава максимумот од себе и во некои ситуации знае да одглуми и сл.
Е ајде де и ја мислим исто.
Плус Деилсон апсолутно ништо не покажа првава полусезона за разлика од Кикирик кој свака утакмица се трудеше се бореше и затоа е и капитен...и не можев да го сватим Кифла зош едно време го оттргна од екипа Кикирика, демек не се залагал:tapp:

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Што збориш бе ? Како може Кикирик на клупа а Деилсон прва постава ?
Па кажи ми што покажа Деилсон есенва ? Немој те молим со вакви испади:smir:
како сакаш да се докаже ка го ставаше на свака утакмица при крај и нереков ја прва постава да игра. Ај глеам овде све менаџери професионални џабе зборим

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
како сакаш да се докаже ка го ставаше на свака утакмица при крај и нереков ја прва постава да игра. Ај глеам овде све менаџери професионални џабе зборим
Грешиш. Првите неколку утакмице играше како стартер и не се покажа баш добро и затоа Кифла не го ставаше...
Не смо мие менаџери само реално кажуамо кој заслужил да игра...:wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дај терајте малку поозбилен муабет бе, фан клубов бетер мсн стана.

Иначе и ја разбрав дека за Драган е скоро готово, а и овја Мајк го спомињаа. Дај кој знае да каже нешто појќе за него нека каже.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
kako sto doznav prvo zasiluvanje ke ni bide lazar iliev od bregalnica. toj se dogovoril so teteks, ama od bregalnica ne mu gi davaat dokumentite. u sreda e prvata prozivka na teteks, pa togas ke se znae za iliev. inaku bojan bogojevski najverojatno e prviot sto go napusti teteks zimava, ama za ovoj ne znam sigurno.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
kako sto doznav prvo zasiluvanje ke ni bide lazar iliev od bregalnica. toj se dogovoril so teteks, ama od bregalnica ne mu gi davaat dokumentite. u sreda e prvata prozivka na teteks, pa togas ke se znae za iliev. inaku bojan bogojevski najverojatno e prviot sto go napusti teteks zimava, ama za ovoj ne znam sigurno.

Значи од "големата" чистка и "новиот" Тетекс ништо ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Илиев требаше да го земемо многу порано, а овја се затрчаја за Постолов :Ѕ Ама ка што знаем тогај Илиев нејќеше да дојде...

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Значи од "големата" чистка и "новиот" Тетекс ништо ?
prvenstvoto e zavrseno za nas. podole od ova ne mozemo da idemo, znaci opstanok zagarantiran imamo. sega koncentracijata e nakaj kupot, koj sto ima golemi sanse da bide namesten, znaci i za tamu ne ni trebaa igraci. e sega ako go osvoimo i ako igramo u evropa, togas na leto sigurno ke ima novi igraci zos preku kupot se igra direkto u 2kolo od uefa kup i ke ima pojke vreme i za novi igraci i za pripremi.

Илиев требаше да го земемо многу порано, а овја се затрчаја за Постолов :Ѕ Ама ка што знаем тогај Илиев нејќеше да дојде...
epa sega saka da dojde zos najverojatno vide sansa za promocija preku teteks u evropa i saka da dojde sto porano za da se dokaze i pokaze, a i sigurno saka da igra 1liga.

Kajgana Shop

На врв Bottom