Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Пред да идем на стадион го очекуев истиов резултат и игра....СРАМОТА до кога ќе се мести у нашава лига?

Пред да идем на стадион го очекуев истиов резултат и игра....СРАМОТА до кога ќе се мести у нашава лига?

Одговорот е јасен, дур има људи што ќе поседуаа по 5-6 клуба од прва лига, ќе има местење.

btw, http://www.fcteteks.com/

Тоа е тетекс! Затоа и губим воља да идем на стадион кј знем дека треба да гледам унапред решена утакмица:tapp:

pa sto mislevte vie deka braco nema da prodava natprevari ama dobro e barem sto smo u prva liga i mislim deka ce ne drzi dur ima car od teteks:salut:

barem imase vozdiski na tibinite xaxaxaxa
:olee:

Околу 2.500 имаше публика, ама после ова денеска тешко дека и толку ќе има на наредните утакмици...

Онака чисто информативно сакам да прашам, по што се дозна дека беше натпреварот местен ? Како тоа вие навивачите заклучивте дека беше местен натпреварот ?

Онака чисто информативно сакам да прашам, по што се дозна дека беше натпреварот местен ? Како тоа вие навивачите заклучивте дека беше местен натпреварот ?

Тешко е да се сконта? Брацо финансира и во Работнички, и нормално дека Работнички му е далеку поважен. Цела утакмица се промашуваа чисти шанси, и од Работнички и од Тетекс. Голот падна во 80 и некоја, а после голот Тетекс место да нападне, штоперите си се додаваа меѓу себе, а овие од Работнички ги гледаа и си седеа. Тешко беше да се сфати?

абе ајде нема смисла ова више свите изгубија воља да ида на стадион а тетекс ако продузи ваке се знае што не чека пак 2лига:toe:

Тешко е да се сконта? Брацо финансира и во Работнички, и нормално дека Работнички му е далеку поважен. Цела утакмица се промашуваа чисти шанси, и од Работнички и од Тетекс. Голот падна во 80 и некоја, а после голот Тетекс место да нападне, штоперите си се додаваа меѓу себе, а овие од Работнички ги гледаа и си седеа. Тешко беше да се сфати?

Ок, фала, само сакав да имам еден приказ што и како било, знам дека лесно е од навивачите да се свати кога некој натпревар е местен.

Бесилка за таквите, го умртвувааат фудбалот во Македонија..

Не само тоа и голот ако видиш од работнички три пати шутираат и три пати во голманот, а одбиената топка никој не се потруди да ја избаци иако беа одма до неа и на крај после три обиди дадоја гол.

Не само тоа и голот ако видиш од работнички три пати шутираат и три пати во голманот, а одбиената топка никој не се потруди да ја избаци иако беа одма до неа и на крај после три обиди дадоја гол.

Bas go vidov golot na A1...kako samo golmanot cekase da sutira toj igracot na Rabotnicki,mu ostavase prostor!!

27092009607.jpg

Единствено нешто добро што видов на стадион днска.

Управа Педери .!.

А "AKO"не е шитната тогаш под хитно треба фудбалерите да се пратет на припрема затоа што немаја душа да трчаат или се правеа дека неможат да трчаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom