Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ццццц, значи какви 3 бода испуштивмо :/ Судија бе све по список да ти ебем, све што имаш дома!!! Да не стигнеш до дома да даде господ!!!

Прво полувреме за нијанса беше подобар Металург, ама второ полувреме ги утепавмо! Имавмо 6-7 убаај шансе за гол, една статива...Судијата не уништи тотално! Сваки контакт врз играчите на Металург судеше фаул, а нашиве ги потепаја и пак ништо! Не му даде чист црвен картон на тоа копилето Вајс, и уште 300 глупости напрае. Ова немам видено значи!!!

Немаше многу, околу 150 преку сила...Играше Македонија, на некој поважно им е тоа изгледа од Тетекс...

Znaci sudijata ne unisti totalno.Vakvo sudenje ja nemam videno imase cist crven karton za metalurg,pri edna cista akcija dosudi ofsajd a ocigledno bese deka nemase.
Za vojvodi prvo poluvreme solidno navivanje posle opadna a najgolem vpecatok mi ostae skandiranjeto protiv kifla i poddrskata do kikirik.

Многу слабо игравмо,очиглено е колку ни недостасуваше кикирик со него игравмо сто пута поубоо:toe:.Прав лидер во тимот ни е:toe:,а кифла нека иде што побргу не ни треба:nesum:

ЖЕНА ТИ Е КУРВА СУДИЈА!
ЖЕНА ТИ Е КУРВА СУДИЈА!!!

Судијава што не заебе не заеба.
Не потепаја на теренот, а тој изгледа го забраел у кола црвениот картон.

Заслуживмо победа.
Второ полувреме имавмо доста шансе.
Стативата не знам како моеше да погоди :kesa:

Ајде замина и оваја утакмица..
...наредна на гости играмо? со кого?

п.с Кифла мислим дека сместа треба да замине. Едногласни смо у тоа. :toe:

Јас мислам дека имате најслаб тренер во цела 1 лига . Таков шарлатан не ви треба што оди против тимот . Јас мислам денес да го тресневте Металург , ќе беше крај за Ѓоре Јовановски . Со тој тим што го има Металург сеуште по 5 кола да нема победа тоа е стварно срамота . Ајде следната Милано ќе го демолирате :helou: . Очекувам 5 комада :helou:

Денеска на терен го видовме најглупиот судија во прва лига! Е тој беше судија педер во вистинска смисла на зборот:tapp:
Со заминувањето на Кикирик се гледа недостигот на искуство во тимот, имав осеќај дека немаше кој да префрли една квалитетна топка од центар - напред! Тоа беше и причината што денеска загубивмо чисти 3 поена:uvo:
Кифла, немам збор, мислим дека свекој може да менаџира тим како него, сега да видиме до кога управата ќе го трпи!

http://www.sport.com.mk/WBStorage/Files/1409-07.pdf

Има и овде за судијата, само место тоа што е пишано “судијата донесе неколку чудни одлуки“, требало да пишат “судијата донесе премногу чудни одлуки“. Уште неможем да поверуем што све напрае вчера...

А за ова Анти-Фудбал во Тетово, за прво полувреме ајде...а најзаслужен за тоа беше судијата кој на секоја минута свиреше фаул, и немаше никаква течност. Ама второ полувреме беше многу интересно, мие имавмо 6-7 шансе за гол, и Металург една 100%. Ка речи на другиве утакмице фудбалов цвета...

Тетекс-Вардар 1:4 (кадети)
Тетекс-Вардар 1:0 (младинци)

Ферска поделба на бодовите во младинскиве конкуренции:):)

Тетекс-Вардар 1:4 (кадети)
Тетекс-Вардар 1:0 (младинци)

Ферска поделба на бодовите во младинскиве конкуренции:):)

Ама ка да се згрешил малце

Тетекс-Вардар 1-0 (Кадети)
Тетекс-Вардар 1-4 (Младинци):smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom