Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Не си у право според мене.. Тетекс си е Тетекс ама прво репрезентацијата па после Тетекс барем според мене... Македонија настапуе сега, а тетекс моеш да го глеаш сваки викенд... Така да размисли малце.

Се согласуем и ја со тебе....незнам дали ќе идем на Тетекс у недеља ипак Македонија е на Европско:toe:

Не бе каков тетекс па ти на Македонија се иде сеа... Тетекс ехее има цела сезона да идеш и да идеш а Македонија сеа ни е шанса да ја гледаме. МА-КЕ-ДОНИЈА :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
nemam sto da razmisluem, teteks si e teteks, eden i edinstven. nema da gledam edna utakmica na reprezentacija, ama pa zatoa ke gledam u vtornik koj ke igraa. mn god nemam propusteno utakmica na teteks, pa ni sega ne planiram da go smenim toa.

nemam sto da razmisluem, teteks si e teteks, eden i edinstven. nema da gledam edna utakmica na reprezentacija, ama pa zatoa ke gledam u vtornik koj ke igraa. mn god nemam propusteno utakmica na teteks, pa ni sega ne planiram da go smenim toa.
brat ja mislim deka edinstveno bozo nema propusteno nitu eden natprevar na teteks doma.
p.s.mislam deka go znaesh bozo ..okolu 70 godishnik , vozi tocak ...prodava najloni itnn

brat ja mislim deka edinstveno bozo nema propusteno nitu eden natprevar na teteks doma.
p.s.mislam deka go znaesh bozo ..okolu 70 godishnik , vozi tocak ...prodava najloni itnn
ја не кажав дека од секогаш, туку за последниве 10-тина године, немам пропуштено ниедна утакмица дома, само тетекс-брегалница пред 2-3 сезоне гледав само прво полувреме дека беше наместена да изгуби тетекс и не личеше на ништо тоа и заминав, инаку другиве све комплет.

а божо не само фудбал, тој не пропушта ни одбојка ни кошарка.

http://www.fcteteks.com/2009/09/blog-post_08.html

најава за у недела и статистика на последните меѓусебни дуели.

Се знае бе, се иде на Тетекс у недела. Ми се гледа и Македонија , али ипак Тетекс си е Тетекс.

Се знае бе, се иде на Тетекс у недела. Ми се гледа и Македонија , али ипак Тетекс си е Тетекс.

Фала богу.:smir:

Инаку мислим дека вака ќе се одвива натпреварот...
...ќе почнемо доста офанзивно ќе напраемо неколку добри шансе и до 20 минута ќе водимо.
После ќе се повлечемо и ќе примимо гол до кај 60 минута. При што пак ќе се отворимо и ќе им дадемо уште два гола.

Што значи моја прогноза е 3-1 :toe:

[zEUs];2912063 напиша:
Фала богу.:smir:

Инаку мислим дека вака ќе се одвива натпреварот...
...ќе почнемо доста офанзивно ќе напраемо неколку добри шансе и до 20 минута ќе водимо.
После ќе се повлечемо и ќе примимо гол до кај 60 минута. При што пак ќе се отворимо и ќе им дадемо уште два гола.

Што значи моја прогноза е 3-1 :toe:

Хехехе не бе нема да биде таке.. Ќе даемо гол и ќе биде цело време 1:0 и ќе завршимо со победа :)

Како и да е, ќе биде тешко со Металург. Имаа јака екипа, но за среќа не се уиграни и не прикажуаа никакви резултати. Се надевам дека нема да се разиграа бш против нас. Моја прогноза 2-1 за нас!

За кошаркава ипак Македонија игра на ЕП,али ипак Тетекс е пред све!И за утре се очекуе тврда и тешка утакмица али се надевамо на победа.1-0 доста ќе да е!И што се напрае со купов,се влечеше или не..?!Зашто на ФФМ нема ништо.

7426_1107316488588_1397076037_30264610_5669929_n.jpg

ја не кажав дека од секогаш, туку за последниве 10-тина године, немам пропуштено ниедна утакмица дома, само тетекс-брегалница пред 2-3 сезоне гледав само прво полувреме дека беше наместена да изгуби тетекс и не личеше на ништо тоа и заминав, инаку другиве све комплет.

а божо не само фудбал, тој не пропушта ни одбојка ни кошарка.

http://www.fcteteks.com/2009/09/blog-post_08.html

најава за у недела и статистика на последните меѓусебни дуели.
bravo brat za tvoeto prisustvo na utakmicite na teteks. svaka cast

Не бе каков тетекс па ти на Македонија се иде сеа... Тетекс ехее има цела сезона да идеш и да идеш а Македонија сеа ни е шанса да ја гледаме. МА-КЕ-ДОНИЈА :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:
Abe i makedonija e vazna svekako ali ja idem na teteks ipak.

Сеа кажаја на а1 дека утре Тетекс почнуа у 14 ч. има некој подетални информации??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom