Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Браво Тетекс, за жал единствен резултат што ме израдува денеска:jaj:

Добро е:wink: Среќа да имамо утре само и слаб противник да се падне у 1/8 финале,а со Металург мислим дека можемо да ги тепамо + ќе играа ваљда више стандардно напред Левков и Стојановски ќе ни се подобри реализацијата:wink:

Читам, и неможем да веруем. шкендија ќе се жалела на ФИФА дека била неправедно исфрлена од купот. Што е овде неправедно не ми е јасно? Тетекс беше назначен за домаќин на овој дуел, прво требаше да се игра овде, но полицијата не дозволи од безбедносни причини. После беше презакажан за во Кичево, шкендија 1 недела пред тоа знаеше каде треба да се игра, и уште сега ќе се жалеле. Како да ен, ФИФА не е Македонија па што сакаа све да добијаа.

Читам, и неможем да веруем. шкендија ќе се жалела на ФИФА дека била неправедно исфрлена од купот. Што е овде неправедно не ми е јасно? Тетекс беше назначен за домаќин на овој дуел, прво требаше да се игра овде, но полицијата не дозволи од безбедносни причини. После беше презакажан за во Кичево, шкендија 1 недела пред тоа знаеше каде треба да се игра, и уште сега ќе се жалеле. Како да ен, ФИФА не е Македонија па што сакаа све да добијаа.

Prvo da vi cestitam vcerasnata pobeda!

Pa da tokmu zatoa sto FIFA ne e Makedonija klubot ke se zali tamu...

A i stvarno vie mislite deka nemase uslovi vo Tetovo da se odigra mecot??

Aj kazete mi dali Teteks bil suspendiran nesto ili pak Gradskiot Stadion??

Kolku za SHKENDIJA znaeme nie deka ne bila suspendirana!

Prvo da vi cestitam vcerasnata pobeda!

Pa da tokmu zatoa sto FIFA ne e Makedonija klubot ke se zali tamu...

A i stvarno vie mislite deka nemase uslovi vo Tetovo da se odigra mecot??

Aj kazete mi dali Teteks bil suspendiran nesto ili pak Gradskiot Stadion??

Kolku za SHKENDIJA znaeme nie deka ne bila suspendirana!

Чекај сега, да те прашам нешто ама искрено да ми одговориш. Зошто ако бевте толку сигурни дека нема да има инциденти и дека се ќе пројде во најдобар ред, зошто Шкендија не се нафати да биде како “домаќин“ на овој натпревар? Играч на Тетекс ми кажа дека неколку пати го побарале тоа, и тогаш Тетекс ќе се сложел да игра на Градски во Тетово. Но Шкендија одбивала да биде “домаќин“, зошто ако се случи нешто може да има последици за тимот “домаќин“. Но и покрај тоа, Тетекс се нафати да се игра на градски и тој да биде “домаќин“. Требаше да се игра, но тогаш полицијата реагираше и спречи да се игра утакмицата, зошто како и самите што знаете а се праете дека не знаете, спремавте палки за таа утакмица, демек ќе не тепате. После тоа беше одлучено да се игра во Кичево, Шкендија ако е клуб кој сака да нема никакви инциденти, безразлика каде ќе се игра ќе се сложеше, како што е за Шкендија така е и за Тетекс, и едните и другите без навивачи. Цела една недела се знаеше дека ќе се игра во Кичево, еден претставник на Шкендија се сложил на тоа, а после 2 дена дошол друг и кажал дека нема да играте таму. Епа добро бе мајку му, што е ова? Играм - не играм. И вие самите после тоа кога Шкендија не замина во Кичево, честитавте ферски и знаевте дека ќе биде службено. Какво бунење во ФИФА сега?

Еве кажи ми од ова што не е точно, па ќе праеме муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom