Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ОМГ!!Овја кифла не е нормален што прае,го отсрануе од екипа кикирик,а што кикирик со својте 37-38 године у овие 4-кола го оставаше срцето на терен!!И денеска пораз од втората екипа на Ренова :tapp::tapp::tapp:
И кој е овој Сулејмани некој на проба или...!?

ОМГ!!Овја кифла не е нормален што прае,го отсрануе од екипа кикирик,а што кикирик со својте 37-38 године у овие 4-кола го оставаше срцето на терен!!И денеска пораз од втората екипа на Ренова :tapp::tapp::tapp:
И кој е овој Сулејмани некој на проба или...!?
menga go donel od gostivar na proba, ama dobar bese ka za jabyke sobiranje :pos2::pos2:

:pos2::pos2:богами менга со својте 50-тина године подобро играше од него:pos2::pos2:
menga i kikirik u sreden red ke napraa parce. alal neka mu e, na 50god trcase pojke od nekoj sto sega momentalno sa fudbaleri na teteks, a oni go kaznuaa kikirik za nezalaganje.

:pos::pos::pos::pos::pos: не се знае дали и за тоа ке го бидуе:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

А тој Ровиќ добар штопер или и он е за берење круше :pos::pos::pos::pos:
pa za berenje kruse ke go bide.:toe::toe:

Абе не зборите таке, србинот според мене беше супер, и е баеѓи подобар од Ѓоргиев.

procitav u fan klub skendija deka ke se preigra natprevarot so skendija pa gi prasav fudbalerite na teteks, mi rekoja deka deneska na trening im kazale deka vcera e odluceno da bide 3-0 sluzbeno za teteks i deka u sreda igraa u veles.

kako sto pisav pred nekoj den, taka i izleze. potvrda na ova sto go kazav imate u denesen sport. znaci i oficijalno teteks e u 1/16 finaleto.

Абе не зборите таке, србинот според мене беше супер, и е баеѓи подобар од Ѓоргиев.

Abe dobar bese srbinot nema sto,ali od svite vcera najuboo izigra Bojan. Cuekot igrase so srce trcase nasvegde imase nekoj mali kiksooj ali svaka mu cast steta ako ne igra zadutre.

Аууу забраев ајде и официјално нека ние честит влезот у 1/16 финале,после толку натегања:pos:

Abe dobar bese srbinot nema sto,ali od svite vcera najuboo izigra Bojan. Cuekot igrase so srce trcase nasvegde imase nekoj mali kiksooj ali svaka mu cast steta ako ne igra zadutre.

Бојан Богојевски играл прва постава,што дојде сега у летен преоден рок..?!

Абе не зборите ако не знаете, на пријателските играше Бојан, посебно на таја со Цементара изигра феноменално.

Шо бидна бе со купов. Ке ја играме утакмицата со Шкендија или не ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom