- Член од
- 2 јули 2009
- Мислења
- 230
- Поени од реакции
- 0
епа ок ама ако најдем pc тамуАјде ерлија нека е победата!!!И сега у недела и со Силекс да ги сомелемо.
Па таман ако идеш да ја гледаш извештај за утакмицата,шансе ова она...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа ок ама ако најдем pc тамуАјде ерлија нека е победата!!!И сега у недела и со Силекс да ги сомелемо.
Па таман ако идеш да ја гледаш извештај за утакмицата,шансе ова она...
епа ок ама ако најдем pc таму
ни им е прв пут ни па ќе им биде последен...:helou:Ќе видимо што ќе биде, да се надеамо дека е добар.
бтв, денеска у спорт место Богојевски стрелец на голот, БогдановскиВаљда мислеле дека Мишко е тој
![]()
Па кој ги гледал.До сега двете пријателски во Охрид ги играше Тетекс.Луѓе, како бе задоволни ли сте од Штипските играчи, испадна ли како шо ви кажував јас или?????![]()
победуемо сигурно, пријателска е, ама победа си е победа и мора да се меле и на пријателските.
i prvata utakmica bese 1-1 protiv sampionot na alibabanija (fk tirana), ako se pobedi utre (t.e. veke deneska) ke bidat uspesni pripremi.сеа ако победите со силекс 2 од 2 ке имате така??сепак тоа е супер резултат за тим што доаѓа од 1 лига и се надевам дека ке бидете на горниот дел на табелата меѓу првите 5![]()
Samo da znaete neshto deka prijatelska i liga ne e isto.Nemoj da bidete ka nashive (Shkendija) na priatelski natprevari tepase 1ligasi po 3-0 a posle ne moeja sloga lokomotiva teteks pa i so malite ekipi kiksirashe.No ja se nadevam deka i slednata sezona ke bitete vo 1liga i ke ima poveke derbi ako vleze i Shkendija shto site fanovi na Shkendija se mnogu sigurni:salut:
Imas pravo no da znaesh fudbal e nishto ne se znae ja se nadevam deka ke vleze da ne bide kako proslata sezona ke vleze ke vleze i na kraj nishto:nesvest:Па сега ако не влезете ка немате никаква конкуренција нема никоаш да влезете.
Take e ama da ne bide kako proslata sezona se falefmo ke vleze sigurno a na kraj nishto:nesvest:Па сега ако не влезете ка немате никаква конкуренција нема никоаш да влезете.