Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Klucno ke bide publikata,a i mislam deka Shkendija ke pobedi zs sekogas se obiduvaat preku kup da izlagaat u evropa

А па Тетекс нема да атакува да излезе у европа,преку купот а?Шо мислиш дека само вие сте туека,други екипе не постоја!!!

А па Тетекс нема да атакува да излезе у европа,преку купот а?Шо мислиш дека само вие сте туека,други екипе не постоја!!!

cekaj be druze,ne vikam ja deka Teteks ne saka da izleze u Evropa preku kup,ali sea tie se u 1 liga pa prioritet sigurno ke im bide da ostanat u liga,a Shkendija ova godina nema da ima tolkava konkurencija,pa vo toj slucaj kupot ke im bide nr 1.No sepak ovaj mec ne e nekoe polufinale taka da i Teteks ke bide na pocetokot pa nema da ima nekoj ligaski pritisok.Vo sekoj slucaj edvaj go cekam ovoj mec:vozbud:

Bojan so sakas da kazes so ova . Ako nema tetofqanec u 1sostaf znaci nemoze da naprae nesto:nenene:.Greska si bas tia ce izigraat pouboo,i sakm da ste i drugata godina vo 1liga.A vo kup ne veruvam deka ce ne pobedite favoriti vie ste i ce igraat pot pritisok:toe:

Кажи тебе дали ќе ти биде помило во шкендија да нема ниеден тетовчанец или да има барем 3-4??А знаеш и самиот дека тетово има одлични фудбалери(за џабе не са 2 екипе у прва лига и од следна може и 3 ќе бида,а од екипете над 50 посто са од тетово играчите)и треба да ги искористимо не ка што носи брацо у тетекс некој срби од трета лига и барем тетовчаниве ќе изиграа појче со срце затоа што го сакаат клубот што игра во својот град:toe:

Кажи тебе дали ќе ти биде помило во шкендија да нема ниеден тетовчанец или да има барем 3-4??А знаеш и самиот дека тетово има одлични фудбалери(за џабе не са 2 екипе у прва лига и од следна може и 3 ќе бида,а од екипете над 50 посто са од тетово играчите)и треба да ги искористимо не ка што носи брацо у тетекс некој срби од трета лига и барем тетовчаниве ќе изиграа појче со срце затоа што го сакаат клубот што игра во својот град:toe:
Bojan ja neznam so mu e filmof na braco toj ne gi zel za cabe tija imaa nekoj talent ti ne gledaj u koja liga igrale so ako Shkendija pret da padne 2liga zede top igraci no nishto zede eden ot serbija ot 1liga napagjac u serbija bil golgeter megju naj dobrite o vo Shkendija nishto izigra 4-5 natprevara neznam dal dal 1gol.A za tetofskite igraci ja ne vikam deka necina no problemot e do PARETE ti nemoes da se meris so Renova bretot te pokriva so PARE i kako da ne ida igracite.
Pa ti posle moze da gi zemes so tija so si igral 2liga:toe::smir:

ovde mora da te podrzam,no nasive taka polesno manipuliraat,zs so tetovcanite malku potesko bi im bilo

И мене, и тебе и на свите ќе им биде помило да играа појќе тетовчани, ама мора да признаемо и тоа дека малку паре на тетовскиве играчи, и мисља са ѕвезде. А тоа дека играа од срце, тој што игра добро и што има талент ќе си игра добро, а тој што му са важни парете мислиш го боли к*р за тимот? Тоа е вистината, јебига.

И мене, и тебе и на свите ќе им биде помило да играа појќе тетовчани, ама мора да признаемо и тоа дека малку паре на тетовскиве играчи, и мисља са ѕвезде. А тоа дека играа од срце, тој што игра добро и што има талент ќе си игра добро, а тој што му са важни парете мислиш го боли к*р за тимот? Тоа е вистината, јебига.

Епа за жал таке е:toe:,но сепак мислим дека има уште такви што ќе играа со срце отколку што му са важни парете еве пример ќе го наведем сречко му ги видовте ќеркете на стадион имаа маица на кој пишуеше "тато сречко мајсторе" а на лицето им беше нацртан знакот од тетекс, ама и тој треба да ја нахрани својата фамилија па фала богу дека сака повеќе паре да зема:salut::smir:

Se cudim:uvo:.So Tirana 1-1 so pelister 1-0 so sileks 0-0

Se cudim:uvo:.So Tirana 1-1 so pelister 1-0 so sileks 0-0
Епа тоа е пријателски.Се ротира тимот можеш и добар резултат да извадиш ама може и спротивното,а најважно да се уигра тимот и да се бележи успеси на поважните утакмице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom