Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ерлија нека е победата!!!И сега у недела и со Силекс да ги сомелемо.

Па таман ако идеш да ја гледаш извештај за утакмицата,шансе ова она...
епа ок ама ако најдем pc таму

Па не би требало да е лош чим играл у прва лига у Србија може да биде квалитетно засилување.

Ќе видимо што ќе биде, да се надеамо дека е добар.

бтв, денеска у спорт место Богојевски стрелец на голот, Богдановски :tapp: Ваљда мислеле дека Мишко е тој :)

Ќе видимо што ќе биде, да се надеамо дека е добар.

бтв, денеска у спорт место Богојевски стрелец на голот, Богдановски :tapp: Ваљда мислеле дека Мишко е тој :)
ни им е прв пут ни па ќе им биде последен...:helou:

Луѓе, како бе задоволни ли сте од Штипските играчи, испадна ли како шо ви кажував јас или?????:toe:

Луѓе, како бе задоволни ли сте од Штипските играчи, испадна ли како шо ви кажував јас или?????:toe:
Па кој ги гледал.До сега двете пријателски во Охрид ги играше Тетекс.

сеа ако победите со силекс 2 од 2 ке имате така??сепак тоа е супер резултат за тим што доаѓа од 1 лига и се надевам дека ке бидете на горниот дел на табелата меѓу првите 5:toe:

сеа ако победите со силекс 2 од 2 ке имате така??сепак тоа е супер резултат за тим што доаѓа од 1 лига и се надевам дека ке бидете на горниот дел на табелата меѓу првите 5:toe:
i prvata utakmica bese 1-1 protiv sampionot na alibabanija (fk tirana), ako se pobedi utre (t.e. veke deneska) ke bidat uspesni pripremi.

Samo da znaete neshto deka prijatelska i liga ne e isto.Nemoj da bidete ka nashive (Shkendija) na priatelski natprevari tepase 1ligasi po 3-0 a posle ne moeja sloga lokomotiva teteks pa i so malite ekipi kiksirashe.No ja se nadevam deka i slednata sezona ke bitete vo 1liga i ke ima poveke derbi ako vleze i Shkendija shto site fanovi na Shkendija se mnogu sigurni:salut:

Samo da znaete neshto deka prijatelska i liga ne e isto.Nemoj da bidete ka nashive (Shkendija) na priatelski natprevari tepase 1ligasi po 3-0 a posle ne moeja sloga lokomotiva teteks pa i so malite ekipi kiksirashe.No ja se nadevam deka i slednata sezona ke bitete vo 1liga i ke ima poveke derbi ako vleze i Shkendija shto site fanovi na Shkendija se mnogu sigurni:salut:

Па сега ако не влезете ка немате никаква конкуренција нема никоаш да влезете.

Imas pravo no da znaesh fudbal e nishto ne se znae ja se nadevam deka ke vleze da ne bide kako proslata sezona ke vleze ke vleze i na kraj nishto:nesvest:

Take e ama da ne bide kako proslata sezona se falefmo ke vleze sigurno a na kraj nishto:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom