Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај го најдоја овја Колев да го зема у пм... ебати месечарот да ти ебем :devil1: се разочарав кј ја прочитав оваја информација...:tapp::tapp::tapp: Богатинов за овја месечаров е Касиљас бе !! :@:@:@

Абе кај го најдоја овја Колев да го зема у пм... ебати месечарот да ти ебем :devil1: се разочарав кј ја прочитав оваја информација...:tapp::tapp::tapp: Богатинов за овја месечаров е Касиљас бе !! :@:@:@
ne znam ni ja zos e zemen, ama bogatinov e na dvojna od rabotnicki i sega ako jorde zamine, togas martin bi se vratil kaj niv, ova po nekoja moja logika, a stvarno nemam pojma ne samo za kolev, tuku i za postolov zos gi zedoja, zos ako im trebase napagaci na teteks gi imaa iko i milan, moza da gi vrata niv i ete im, a vake zedoja napagac sto najverojatno ke se sedi na klupa.

ne znam ni ja zos e zemen, ama bogatinov e na dvojna od rabotnicki i sega ako jorde zamine, togas martin bi se vratil kaj niv, ova po nekoja moja logika, a stvarno nemam pojma ne samo za kolev, tuku i za postolov zos gi zedoja, zos ako im trebase napagaci na teteks gi imaa iko i milan, moza da gi vrata niv i ete im, a vake zedoja napagac sto najverojatno ke se sedi na klupa.

Двете зисилувања се АУТ ! Прва грешка Колев... Најголем месечар што сум го видел до сега у нашево првенство, мислим дека треба да му се откупи договорот на Богатинов и да си биде наш играч и крај. Втора грешка овја Борче Постолов незнам од кај го ископаја:toe: па у тетекс такви напаѓачи ко овја ги има на кило... Ико, Милан, Жика, Аце,Аце Толески, Блашко... па од толку шпицоој тија уште ќе земаа... стварно не им ја разбирам политикава. Сељачка и без врска !:zid::zid::zid:

Абре момци ја стварно не знам каде сте го гледале Љупче Колев, ама само едно ке кажам, Љупче Колев е херојот на Брегалница и е можеби еден од најдобрите Голмани во Македонија, не за Џабе го викаат Среќа!!!!
Бидете сигурни дека не сте згрешиле, за тоа јас ви гарантирам, ама најубаво ке се уверите коа ке почне сезоната!!!
А за Борче Постолов сте ја утнале до 101 и назад. Он е вечити талент (барем според него) а не го бива ни г`зо да си го избрише а камоли фудбал да игра!:toe:

Слушајте ми го зборот после 2 -3 меча ке се уверите во способностите на Љупче Колев, човекот е :zver: на голот, сигурен сум дека ке го скандирате неговото име после секој натпревар, исто како и ние досега што правевме!!!:smir:

Абе ова уште не е официјално, ќе видимо после денешниот тренинг што е и како е работата. За Богатинов треба да се запне и да му се откупи договорот. Брацо има врске и у Работнички па нека запне малку, освен ако не е и тој самиот за враќање на Богатинов у Работнички. Ако замине Мартин тогај тешко нас, меѓу најдобрите голмани у Македонија.

Двете зисилувања се АУТ ! Прва грешка Колев... Најголем месечар што сум го видел до сега у нашево првенство, мислим дека треба да му се откупи договорот на Богатинов и да си биде наш играч и крај. Втора грешка овја Борче Постолов незнам од кај го ископаја:toe: па у тетекс такви напаѓачи ко овја ги има на кило... Ико, Милан, Жика, Аце,Аце Толески, Блашко... па од толку шпицоој тија уште ќе земаа... стварно не им ја разбирам политикава. Сељачка и без врска !:zid::zid::zid:

Ико само повреда до повреда,дечкото стварно е страшен играч и плус има играно за У21 али стварно е баксуз,Милан добар е...ама има проблем со нервите треба на психијатар да иде па после може да заигра,Аце Толески страшен играч и он е,има играно у странство ама сеа ништо не покажа,и плус каков се напраел како прасе:kesa::kesa:,а за Блашко незнам дали си информиран више не е член на Тетекс,отиде у Силекс па на двојна у Дрита,и за Богатинов ќе биде жално ако замине од Тетекс,дечкото стварно е страшен голман али ако отиде Јорде би требало да замине у Работнички.

А за Борче Постолов сте ја утнале до 101 и назад. Он е вечити талент (барем според него) а не го бива ни г`зо да си го избрише а камоли фудбал да игра!:toe:

брат може малку повеќе инфо за Постолов каков играч е ова она...

брат може малку повеќе инфо за Постолов каков играч е ова она...

Како што ви кажа погоре.

"вечен талент" според самиот себе.

Играше у Брегалница,Башкими,Турново и др, клубови ако не се лажам ,но и тој имаше некоја поголема повреда ако не се лажам.

Ико само повреда до повреда,дечкото стварно е страшен играч и плус има играно за У21 али стварно е баксуз,Милан добар е...ама има проблем со нервите треба на психијатар да иде па после може да заигра,Аце Толески страшен играч и он е,има играно у странство ама сеа ништо не покажа,и плус каков се напраел како прасе:kesa::kesa:,а за Блашко незнам дали си информиран више не е член на Тетекс,отиде у Силекс па на двојна у Дрита,и за Богатинов ќе биде жално ако замине од Тетекс,дечкото стварно е страшен голман али ако отиде Јорде би требало да замине у Работнички.

Ико според мене е еден од најдобрите шипоој во Тетекс без разлика дали се повредуе или не... сегашни шпицоој се Толески, Стојаноски, Радески и Радоњиќ. Па ја мислим дека 4 шпоца са доволно за у една екипа... а за тој Колев не коментирам месечар невиден.:kesa:

Ико според мене е еден од најдобрите шипоој во Тетекс без разлика дали се повредуе или не... сегашни шпицоој се Толески, Стојаноски, Радески и Радоњиќ. Па ја мислим дека 4 шпоца са доволно за у една екипа... а за тој Колев не коментирам месечар невиден.:kesa:

Епа сеа види Ико скоро цела сезона беше повреден и може да се рече дека нема ни 30мин играно за Славија,а ја не викам дека не е добар со брат му може би биле најдобар тандем ама тренерите тоа никогаш не го пробале!!А за Колев лично когај го гледав овде у Тетово когај играаја Тетекс-Брегалница ми остави добар впечаток па сеа...одбрани вистински чуда,дури одбрани и чисти зицер од Икота.

Како што ви кажа погоре.

"вечен талент" според самиот себе.

Играше у Брегалница,Башкими,Турново и др, клубови ако не се лажам ,но и тој имаше некоја поголема повреда ако не се лажам.

А бе он што збори остај!!Туку тренерите дали го фалат ова она...

Сречко не смееја никако да го избркаа,а за другите паметен потек е што ги избркаја и сега нормално очекуамо нови и се разбира појаки играчи:vozbud:
и горан требало да биде избркан? па место него е донесен дрган цуки, е сега ти размисли кој е појак.

Ја мислев ќе дојде некој појак и помлад,а и ги имамо плус брага и стојкович на тоа место таке да пак тешко да игра драган:toe:

и горан требало да биде избркан? па место него е донесен дрган цуки, е сега ти размисли кој е појак.

da se sostaa Stojkovic i Cuki ne moza da izigraa kako Goran

koj ke pocne cuki so centarsutite ke gadja cavke:vozbud:

da se sostaa Stojkovic i Cuki ne moza da izigraa kako Goran

koj ke pocne cuki so centarsutite ke gadja cavke:vozbud:
цуки не смееше да го врата у тетекс заради потегот што го напрае кој даде гол против тетекс, дур играше за металург. а за горан не треба да се троши зборови, кој бил на стадион си знае. а среќко веројатно е првиот капитен кој е избркан од клубот, па и ренова и милано кој влагаја у 1лига не ги бркаја капитените што ја воделе екипата до пласман у 1лига, ама мие смо посебни.

СРАМОТА БЕ ПЕДЕРИ, КЈ ВИ Е ПАМЕТОТ, МАМЕ ВИ ЕБЕМ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom