Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne znam ni ja zos e zemen, ama bogatinov e na dvojna od rabotnicki i sega ako jorde zamine, togas martin bi se vratil kaj niv, ova po nekoja moja logika, a stvarno nemam pojma ne samo za kolev, tuku i za postolov zos gi zedoja, zos ako im trebase napagaci na teteks gi imaa iko i milan, moza da gi vrata niv i ete im, a vake zedoja napagac sto najverojatno ke se sedi na klupa.Абе кај го најдоја овја Колев да го зема у пм... ебати месечарот да ти ебем :devil1: се разочарав кј ја прочитав оваја информација...Богатинов за овја месечаров е Касиљас бе !!
![]()
ne znam ni ja zos e zemen, ama bogatinov e na dvojna od rabotnicki i sega ako jorde zamine, togas martin bi se vratil kaj niv, ova po nekoja moja logika, a stvarno nemam pojma ne samo za kolev, tuku i za postolov zos gi zedoja, zos ako im trebase napagaci na teteks gi imaa iko i milan, moza da gi vrata niv i ete im, a vake zedoja napagac sto najverojatno ke se sedi na klupa.
Двете зисилувања се АУТ ! Прва грешка Колев... Најголем месечар што сум го видел до сега у нашево првенство, мислим дека треба да му се откупи договорот на Богатинов и да си биде наш играч и крај. Втора грешка овја Борче Постолов незнам од кај го ископајапа у тетекс такви напаѓачи ко овја ги има на кило... Ико, Милан, Жика, Аце,Аце Толески, Блашко... па од толку шпицоој тија уште ќе земаа... стварно не им ја разбирам политикава. Сељачка и без врска !:zid::zid::zid:
А за Борче Постолов сте ја утнале до 101 и назад. Он е вечити талент (барем според него) а не го бива ни г`зо да си го избрише а камоли фудбал да игра!![]()
брат може малку повеќе инфо за Постолов каков играч е ова она...
Ико само повреда до повреда,дечкото стварно е страшен играч и плус има играно за У21 али стварно е баксуз,Милан добар е...ама има проблем со нервите треба на психијатар да иде па после може да заигра,Аце Толески страшен играч и он е,има играно у странство ама сеа ништо не покажа,и плус каков се напраел како прасе:kesa::kesa:,а за Блашко незнам дали си информиран више не е член на Тетекс,отиде у Силекс па на двојна у Дрита,и за Богатинов ќе биде жално ако замине од Тетекс,дечкото стварно е страшен голман али ако отиде Јорде би требало да замине у Работнички.
Ико според мене е еден од најдобрите шипоој во Тетекс без разлика дали се повредуе или не... сегашни шпицоој се Толески, Стојаноски, Радески и Радоњиќ. Па ја мислим дека 4 шпоца са доволно за у една екипа... а за тој Колев не коментирам месечар невиден.:kesa:
Како што ви кажа погоре.
"вечен талент" според самиот себе.
Играше у Брегалница,Башкими,Турново и др, клубови ако не се лажам ,но и тој имаше некоја поголема повреда ако не се лажам.
eve ima podetalno sea vidov na blogot
http://fcteteks.blogspot.com/2009/06/blog-post_24.html
и горан требало да биде избркан? па место него е донесен дрган цуки, е сега ти размисли кој е појак.Сречко не смееја никако да го избркаа,а за другите паметен потек е што ги избркаја и сега нормално очекуамо нови и се разбира појаки играчи![]()
и горан требало да биде избркан? па место него е донесен дрган цуки, е сега ти размисли кој е појак.
цуки не смееше да го врата у тетекс заради потегот што го напрае кој даде гол против тетекс, дур играше за металург. а за горан не треба да се троши зборови, кој бил на стадион си знае. а среќко веројатно е првиот капитен кој е избркан од клубот, па и ренова и милано кој влагаја у 1лига не ги бркаја капитените што ја воделе екипата до пласман у 1лига, ама мие смо посебни.da se sostaa Stojkovic i Cuki ne moza da izigraa kako Goran
koj ke pocne cuki so centarsutite ke gadja cavke![]()