Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ќе се донеса играчи, сега почна трансфер периодов. Има време, ќе донесе Брацо сигурно нови играчи.

Ајде да видимо ја тоа чекам нови играчи. Се збореше низ цело тетово дека Љаки ќе дојдел па еве уште го нема ај да видимо дали ќе донесе некого... ако не донесе да не се надевамо за погоре од 9-10 место :nesum:

Абе шо слушам Цеца Ражнатовиќ ке го земала Тетекс, преку Брацо????

Ај ако знае некој нешто па да Пише!!!:toe:

Ова некој те излажал!!Сигуро те излажале каква Цеца,Брацо е единствен!!!!:helou::helou::helou::helou:

Друже Цеца е поврзана со некој луѓе од управа од Ѓорче , затоа пола Обилиќ пред 3 години ираше во Ѓорче :smir: .

Друже Цеца е поврзана со некој луѓе од управа од Ѓорче , затоа пола Обилиќ пред 3 години ираше во Ѓорче :smir: .

Јас знам дека одамна беше излегло дека Цеца не само во еден клуб туку во повеке клубови има некој удел, ама ми беше малку чудно шо сеа го спомнаа Тетекс заедно со неа?:toe:

Честитки за влезот во прва лига :)

Офф оф со вакви засилувања незнам дали ќе обезбедимо опстанок:tapp:

Офф оф со вакви засилувања нез дали ќе обезбедимо опстанок:tapp:

како нема да обезбедимо бе со МАКДЕОНСКИОТ КАКА... Вељан Цветаноски-КАКА :pos2::pos2::pos2::pos2:

како нема да обезбедимо бе со МАКДЕОНСКИОТ КАКА... Вељан Цветаноски-КАКА :pos2::pos2::pos2::pos2:

Abe ovaj vo ovakva Pobeda,kakva sto beshe godinava ne odigra nitu edna utakmica,pa vie racunajte za kakov "Talent" se raboti!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom