Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
ФУДБАЛ

Тетекс му фрли око на Благој Левков

Кичево.- Новиот фудбалски прволигаш Тетекс од Тетово, за своја приоритетна цел во нападот во овој преоден рок го има најдобриот стрелец на Напредок од претходната сезона ,Благој Левков . Тој се уште е играч на Напредок, но ако двата клуба најдат заеднички јазик , тогаш повеќе од сигурно популарниот Баже во новата сезона ќе го предводи нападот на тетовци.
мислам арна работа ке биди ако го земите солиден играч

ФУДБАЛ

Тетекс му фрли око на Благој Левков

Кичево.- Новиот фудбалски прволигаш Тетекс од Тетово, за своја приоритетна цел во нападот во овој преоден рок го има најдобриот стрелец на Напредок од претходната сезона ,Благој Левков . Тој се уште е играч на Напредок, но ако двата клуба најдат заеднички јазик , тогаш повеќе од сигурно популарниот Баже во новата сезона ќе го предводи нападот на тетовци.
мислам арна работа ке биди ако го земите солиден играч

oхоо ако дојде левков ќе биде супер!!И прошла сезона се шпекулираше дека може ќе дојде,ама не му се играло во втора лига!!Па сеа му се игра во прва:)

п.с брат а од кај тие информацијава?

Па време е за нови играчи, има нешто ново за некого или уште не?

oхоо ако дојде левков ќе биде супер!!И прошла сезона се шпекулираше дека може ќе дојде,ама не му се играло во втора лига!!Па сеа му се игра во прва:)

п.с брат а од кај тие информацијава?
vcera od nekoj vesnik go kopirav ne mi teknuva od koj bese ama izgleda realni se sansite da go zemite posto napredok otpadna a vie imate jak sponzor:toe:

Па супер би било да дојде Левков со Аце Стојановски добар тандем би биле.

vcera od nekoj vesnik go kopirav ne mi teknuva od koj bese ama izgleda realni se sansite da go zemite posto napredok otpadna a vie imate jak sponzor:toe:
od vest e informacijata. levkov trebase da dojde u teteks uste zimata ama nejkel da igra u 2liga, pa sega eve mu sansa za 1liga.

Mики Јовановски изгледа ќе го напушти Тетекс,може да се пресели во редовите на скопскиот прволигаш Металург.

Дај бе пишите нешто....ја забраевмо темава:toe:

Јанкер најверојатно ќе биде нов играч на Тетекс за наредната сезона,а на 24 јуни е прво собирање на екипата и тогај подетално ќе се знае за новите играчи и какви амбицие ќе има Тетекс за догодина.

Е дадададад можно е Јанкер да се врати во матчниот клуб , денес видов во Спорт . Сепак ќе биде најзвучно засилување во Тетекс во преодниот рок :helou: . Ако го земете секоја чест :smir:

Дај бе пишите нешто....ја забраевмо темава:toe:

Јанкер најверојатно ќе биде нов играч на Тетекс за наредната сезона,а на 24 јуни е прво собирање на екипата и тогај подетално ќе се знае за новите играчи и какви амбицие ќе има Тетекс за догодина.
janker ke ide u renova kako sto razbrav, nisto od negovoto doaganje u teteks.

ljupco kolev i borce postolov, i dvajcata od bregalnica se novi igraci na teteks.

http://fcteteks.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
Леееелееее а бе кај сте го земале Колев бе , по камен голман кај нас у фудбалов не сум видел бе . Човекот коа бранеше во Ѓорче немаше една утакмица онака убаво да избрани се некако безврска му влагаа головите , ептен антипатичен ми е голманов незнам зошто . Сепак требало некој позвучен да донесете , Колев е далеку од звучен . Ако ви остане Богатинов ок а акого спремаат Колев за 1 голман ......... свршивме работа :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom