Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
АЈМО ПРВААААААААААА ЛИКАААААААА!!!!

Фала Фала...:):) Па се надевам дека догодина идеме на ШАМПИОНИ :):):)

Обавезно догодина идемо на титула, само уште 3-4 играча да докупимо на некој одредени позицие и спремни смо за Шампиони!!!:helou:

Обавезно догодина идемо на титула, само уште 3-4 играча да докупимо на некој одредени позицие и спремни смо за Шампиони!!!:helou:

Да ако сакамо прво место и у прва лига ќе мора да земемо 3,4 играчи.Голман имамо добар не мора друг стопериве ќе мора да се земе еден стопер сигурно,среден ред ќе мора туека барем двајца да се зема,крилата ни са добри ама ќе мора и туека барем еден да се земе и еден напаѓач и идемо на титула и у прва лига:vozbud:

Да ако сакамо прво место и у прва лига ќе мора да земемо 3,4 играчи.Голман имамо добар не мора друг стопериве ќе мора да се земе еден стопер сигурно,среден ред ќе мора туека барем двајца да се зема,крилата ни са добри ама ќе мора и туека барем еден да се земе и еден напаѓач и идемо на титула и у прва лига:vozbud:
poleka, poleka, neka zavrsi prvo ovaja sezona, pa zdravje za narednata. prva sezona uvek e najvazno opstanok u liga, za da ima vreme da se sklopi ekipa, pa posle se ide na mesto u evropa, titula ili spored mene najlesnoto, da se osvoi kupot.

нешо слике,клипчиња има?неможев вчера да дојдем.

poleka, poleka, neka zavrsi prvo ovaja sezona, pa zdravje za narednata. prva sezona uvek e najvazno opstanok u liga, za da ima vreme da se sklopi ekipa, pa posle se ide na mesto u evropa, titula ili spored mene najlesnoto, da se osvoi kupot.
Да да и ја мислим така.Догодина 6,7 место би било супер и да пробамо на купот,а после на место за у Европа и титула зашто да не:toe:

Другари Македонци,честито влез во прва лига,да не испаднете веќе во втора!!!!

Се ке биде со тек на време,треба да се изгради прво тимот за да може да функционира како што треба,не може одма во прва сезона се да биде.
Само бидете стрпливи и ке има резултати ке видите.
Мујо убаво има кажано погоре,уште еднаш честито,па се гледаме во Ѓорче...

Имаме добра екипа за првите 5 места. Па здравје ако останеме у 1 лига идеме на Шампиони :) со уште 3-4 засилувања :)

ПРВААААА ЛИГААААА!!! по тапа игра од вчера не сум видел,ама важно победивмо.

Најново што знаем е дека на лето можно е Симоски да се врати у Тетекс! Ако се случи ова ќе биде супер, ипак детето наше си се враќа дома :):)

Најново што знаем е дека на лето можно е Симоски да се врати у Тетекс! Ако се случи ова ќе биде супер, ипак детето наше си се враќа дома :):)

uste e rano da se spekulira koj ke dojde ili ke si odi,vazno e Teteks finansiski da bidi zdrav...

ako e sigurno togas dobro e!!!Teteks ke bidit hit vo slednata sezona....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom