Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
kozuf ne se Albanci. od gevgelija se i makedonci se. inaku daj link od ova, da vidimo od kade e informacijava.

Не се Албанци, ама имаше околу 20 балисти на спротивната трибина, и при постигнувањето на голот од страна на Кожуф, почнаа да провоцираат, им се пуштивме и од тој момент почна нервозата кај нас, посебно што примивме гол во 85 мин од пенал. После што беше беше, ама дај линк да видиме од кај е ова.

Од Сител го копирав ова,дури сеа видов дека имало и на Кајгана

Значи со Балистите сте се каменувале така?

dobra atmosfera. cestitki za nashata jubilejna godishnina.
da docekame i 100 godishnina.
mnogu uspeh na teteks i prvaliga dogodina.
ja mnogu dobro se secavam na atmosferata od 91-94 poshto togash kako pilishtar sigurno sum bil na stadion poshto .stadionot mi beshe da nerecam vo dvorot na mojata zgrada.
sepak koga pravam paralela pomegju 90 tite i sega ovie nekolku godini posetenosta e mnogu pomala i nema nekako atmosfera. zalam no senadevam na podobro
mnogu mi e teshko sto vo sabota sekogash sum na rabota i nemozam da dojdam do tetovo. aj dogodina prva liga i da gledam barem vo nedela vo tetovo i vo skopje.
pozdrav do fanovite na teteks

:helou:
p.s. me interesira na znameto so bese zakaceno sto pisuvashe
sekogash so nas. ivica {jevtic}, jovica {kure} i koj beshe tretiot . trendo?

p.s. me interesira na znameto so bese zakaceno sto pisuvashe
sekogash so nas. ivica {jevtic}, jovica {kure} i koj beshe tretiot . trendo?
Ја го цртав знамето инаку...и освен овие двајца шо ги спомна ти ги има и Игор(трендо) и Васе(мујо)...

А овие Кожув Албанци се?
Абе кавадарчанец....
Толку ли не ти текнува дека Кожувчанка минерална вода е мејд ин Кавадарци, значи, тука некаде е с. Мрежичко...планина Кожув...оди накај Гевгелија, граница со Грција...
Ц, ц, ц...географија појма да се немало...

sega nie vo sabota da gi ebeme li Albancite kozuf igrame vo gosti jas sum od stip i sum za bregalnica stip da ne znaete koe mesto sme

Абе кавадарчанец....
Толку ли не ти текнува дека Кожувчанка минерална вода е мејд ин Кавадарци, значи, тука некаде е с. Мрежичко...планина Кожув...оди накај Гевгелија, граница со Грција...
Абе ок е знам јас за тоа ама ме здркаа скрос и си мислев дека се у гости и .....:drk::drk::drk::drk::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:
А и знам читав на форумов у некој Македонски тим играле многу Албанци ама тоа не е оправудвање:nesvest::nesvest::nesvest::nesvest::kesa::kesa::kesa:
Поздрав

Абе кавадарчанец....

sega nie vo sabota da gi ebeme li Albancite kozuf igrame vo gosti jas sum od stip i sum za bregalnica stip da ne znaete koe mesto sme

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Јас се смеам ама бетер сум од него хахахаха

Ова беше за Феномен, ама и за тебе важи:

Абе кавадарчанец....
А за болдот:
Ние ли треба да знаеме, или ти, од Штип?

Не ги видов сликеве дали ги има ставено до сеа:)

Дел од пречекот на пријателов кој залутал од страна на Комитите кој заедно со Војводите му го приредија:)

S7300405.jpg

S7300402.jpg

S7300399.jpg

pa jas treba da znam znam deka sme 4etvrto mesto vie da ne ste pred nas jas go imam rasporedot da ne sakate da vi go kazam'

LELE KOLKU MI E KRIVO STO NEDOJDOV U TETOVO, JAJCAVA KE SI GI IZEDAM:)
BRAVO ZA PROSLAVATA. OVA BESE NEDELA NA TEPANJE SVERCERI I BALISTI. TOA MI SE DOPAGA. EDEN ISTEPAN NA VARDAR:RENOVA KUPOV, BRKANJE NA SVERCERI NIZ GAZI BABA NA VARDAR:METALURG I USTE VIE MATER IM EBAVTE NA BALISTIVE. PA STO DA KAZAM OGROMEN TRIUMF ZA KOMITI & VOJVODI V.S. SHVERCERAT & BALISTET

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom