Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
doma igraat so novaci, ama naredna sabota, ovoj vikend imaat pauza vtoroligasite[zEUs];1708335 напиша:Викендов ќе игра Тетекс, ја како што знам сеа наредна им беше дома ама со кого ...
Ajde sea da se gaze trebaМишевски,Лазаров,Богданович и Муарем се нови фудбалери на Тетекс
Позајмени се од Работнички
Охооо ајде ПРВА ЛИГА сигурно...Мишевски,Лазаров,Богданович и Муарем се нови фудбалери на Тетекс
Позајмени се од Работнички
Мишевски игра централен дефанзивец и има еден настап оваа сезона во Работнички на гостувањето против Турново и беше сосема солиден иднината е пред него има само 16год,Лазаров игра веднаш зад напагачите и според мене е добар играч но имаше мала минутажа во Работнички или воопшто ја немаше,Муарем дојде од Скопје оваа сезона и играше во квалификациите за лш но потоа го загуби местото инаку игра на позицијата која играше Неџипи,а за Богданович незнам многу бидејки воопшто немаше минутажаАбе влагамо сигурно у прва лига што ви е, идемо сега у субота против Новаци, да ги згазимо малцеСе надевам дека ќе има повторно публика како на претходните утакмици
димитријевски ако може информација на кои позиции играат играчиве и дали се добри?
da, a koga ke ima potreba ke mozat da igraat i za rabotnicki.Па јас како што дознав ке бидат отстапени