Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Bi mi bilo merak da ve vidam vo 1 va liga mislam deka mozete da stignete do toa! samo napredd Pozdrav:wink:

Ќе влеземо у прва лига , има оптимизам а тоа е најважно.

teteks izgubi od belasica vo delcevo so 2-0. na natprevarot bevmo okolu 60 vojvodi i bese mnoglu ladno vremeto. sto se odensuva di nartprevarot teteks imase sansa uste vo prvoto poluvreme da go resi natprevarot i da dade najmalku 3-4 gola, no nemaa sreka. vo 2 min pogodija precka, narednata akcija sami so golman. mnogu promasuvanja od odlicni pozicija, a nekoklolku pati napadjacite ja promasuvaa topkata otkako golmanot vece bese sovladan a ostanuvase samo topkata da se sutne vo golot. a belasica imase samo eden sut u prvo poluvreme i odlicno intervenirase golmanot pisovski. na pocetokot na 2 poluvreme 1-0 za belasica, ja licno ne go vidov golot bidejki piev voda u toj moment, samo znam deka igracot so br. 10 go dal. togas teteks trgna vo celosna ofanzija sto rezultirase so kontra za domakinot i igracot so br. 11 dade gol za 2-0. do krajot teteks imase samo uste edna sansa preku darko savevski, koj od sloboden udar biese odlicno, nogolmanot na belasica ja izvadi topkata od samata gol linija i spasi cist gol. toa bi bilo nakratko za natprevarot.

Тоа праем вчера моабет со Мики, вика се утепавмо од промашуење, можевмо вика 6-7 гола да дадемо, ама ништо...и на крај ни го пикнаја.

deneska teteks pobedi so 2-0 protiv cementarnica vo prijatelski natprevar koj se odigra na stadionton na cementarnica vo skopje.

Добро е шо победија и во пријателски натпревар треба да се врати моралот во тимот.
Со кого играат наредна ?

[zEUs];1702500 напиша:
Добро е шо победија и во пријателски натпревар треба да се врати моралот во тимот.
Со кого играат наредна ?
nareda prijatelska bi trebalo da bide so rabotnicki, ama ne e sigurno. vo prvenstvoto igramo so novaci i toa doma, narednata sabota.

Ke vlagate li u prva ovaa godina? Koga igrate so Sloga u Tetovo da vi dojdeme na gosti:)
NAPRED TETEKS!!!!!!!!!!!!!

Ke vlagate li u prva ovaa godina? Koga igrate so Sloga u Tetovo da vi dojdeme na gosti:)
NAPRED TETEKS!!!!!!!!!!!!!
pa bi trebalo da idemo u 1 liga. godinava imamo budjet od 200 000 evra, sto e poveke i od nekoi prvoligasi, a sega treba da dojdat i drugi igraci od rabotnicki sto se visok. so sloga igramo na prolet, sega za dve nedeli im gostuvamo na cair.

E za u CAIR malku poteko deka ke tepate. Pozdrav do site sto jadea kotek so nas od zelkite pred zapadna so holandija:):):)

Bev iako imavme bojkot se butkav da vlezam i na kraj ostanav so krvava noga i bez patika, no se se zaboravi koga pretepavme tri-cetvorica Albanci, a mnogu ni izbegaa trebase da dojdete so nas:)

Bev iako imavme bojkot se butkav da vlezam i na kraj ostanav so krvava noga i bez patika, no se se zaboravi koga pretepavme tri-cetvorica Albanci, a mnogu ni izbegaa trebase da dojdete so nas:)
Е јас бев еден од тие што дојдовме од Тетово и незнаевме кај да бегаме кога ни се пуштија желките.
Јас бев во првите редови, се гурав да влезем без карта, и кога се пуштија среќа не добив пендрек. Но еден другар исто од Тетово пред мене што беше 3 дена го болеше грбот од пендрекот.

Но како и да е, се на се` барем беше интересно, имаше смеење многу...:pos2::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom