Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Викендов ќе игра Тетекс, ја како што знам сеа наредна им беше дома ама со кого ...

[zEUs];1708335 напиша:
Викендов ќе игра Тетекс, ја како што знам сеа наредна им беше дома ама со кого ...
doma igraat so novaci, ama naredna sabota, ovoj vikend imaat pauza vtoroligasite

Оф, новаци колку са бедни... има 5 гола да им дадемо

Мишевски,Лазаров,Богданович и Муарем се нови фудбалери на Тетекс
Позајмени се од Работнички

citav u novina sabajle za ova, a za ova doznav uste koga se odese u delcevo.bez razlika dali ovie igraci ke dojdat u teteks ili ne, mie idemou 1 liga, zos ako treba i ke se kupat sve utakmicete, ama teteks godinava ke vleze u 1 liga. so ovie igraco ke bide samo polesno

Абе влагамо сигурно у прва лига што ви е, идемо сега у субота против Новаци, да ги згазимо малце :) Се надевам дека ќе има повторно публика како на претходните утакмици :)

димитријевски ако може информација на кои позиции играат играчиве и дали се добри?

Абе влагамо сигурно у прва лига што ви е, идемо сега у субота против Новаци, да ги згазимо малце :) Се надевам дека ќе има повторно публика како на претходните утакмици :)

димитријевски ако може информација на кои позиции играат играчиве и дали се добри?
Мишевски игра централен дефанзивец и има еден настап оваа сезона во Работнички на гостувањето против Турново и беше сосема солиден иднината е пред него има само 16год,Лазаров игра веднаш зад напагачите и според мене е добар играч но имаше мала минутажа во Работнички или воопшто ја немаше,Муарем дојде од Скопје оваа сезона и играше во квалификациите за лш но потоа го загуби местото инаку игра на позицијата која играше Неџипи,а за Богданович незнам многу бидејки воопшто немаше минутажа

Па јас како што дознав ке бидат отстапени
da, a koga ke ima potreba ke mozat da igraat i za rabotnicki.
inaku eve nesto za fudbalerite od macedonianFootball forumot:

- Муарем Муарем - Мукињо го најавуваа како одличен талент. Би требало да е многу добар играч за во втора лига.
- Филип Мишевски е млад и надежен одбранбен играч.
Ивица Лазаров мислам дека е напаѓач и има порано играно во Бугарија за Марек.
Никола Ристов игра во сред ред и порано има настапувано во Хрватски нисколигаши
- Еве ти подетална информација за еден од играчите

Ивица Лазаров е 24 годишен напаѓач

Има играно за повеќе темови низ Македонија:

Локомотива, Брегалница (кога беше во прва лига), кратко во Шкендија (мислам минатата сезона)
и се има пробано во неколку клубови во Бугарија .

Брз и физички јак напаѓач, игра еднакво добро со двете нозе.

Има проблем со темпераментот (бар имаше до пред некое време).

znaci spored ova vo teteks bi trrebalo da igraat i igraci sto imaat i megunarodno iskustvo, a sto e uste pobitno IDEMOU 1 LIGA

utre (t.e. deneska) ke go zgazimo novaci so minimum 5 gola. ni treba dobra gol razlika.

Тетекс-Новаци 6:0! Добра игра, и промашени уште 4 100% шанси. Добар е и овја резултат ајде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom