Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме кај гостувањето во Делчево наредната недела, како што се збореше денес на стадион, ќе има организирано и велат дека треба да има 2 автобуси. Ама чисто сумњам дека преку 100 душе ќе се собереме за до делчево.

abe mnogu put ima, i najverojatno eden avtobus ke se napolni, ama dva ne veruem. sto e do mene ja idem sigurno ako ima organizirano.

vcera za prv pat na utakmica na teteks imase semefor za cetvrtiot sudija koga pravi
izmeni i na semaforot pisuvase UFA Media, firmata na braco

Малку по малку, ни се усовршуе тимов :):) Абе влагамо у европа, што ви е на вас :pos2:

Да да у Европа идемо...

А ќе има организирано за сеа у купов...против Ѓорче петровци...???

Не се знае, се мислим што да напраем за у школо, а мора да идем :)

bobi za skolo ic ne misli. ides na stadion i gotovo, zos u skolo mozes da ides sekoj den, a teteks igra ednas nedelno. koj ke se vidimo ke ti kazem ja kako sum begal od skolo koj u 2 liga imase po 20 ekipi i se igraja 38 utakmice i imase mnogu natprevari u vtornik.

bobi za skolo ic ne misli. ides na stadion i gotovo, zos u skolo mozes da ides sekoj den, a teteks igra ednas nedelno. koj ke se vidimo ke ti kazem ja kako sum begal od skolo koj u 2 liga imase po 20 ekipi i se igraja 38 utakmice i imase mnogu natprevari u vtornik.
Ај кажи и ја сакам да знаем....
И ја да бегам ...:pos2::pos2:

Значи Официјално!!!

Среда ТЕТЕКС - македонија ѓп

собирно место - 14 часот пред Форум...

ЗАДОЛЖИТЕЛНО СИТЕ ВОЈВОДИ

Тежок натпревар но со подршка од трибините до добар резултат !!!

ifxtab.jpg

Утре значи 14:00 ч. пред Форум пицерија.

Тетекс пред својата верна публика против Локомотива стигна до три бода во финишот

Тетекс-Локомотива 2:1
Градски стадион - Тетово. Гледачи 1.200

Победа на Тетекс, нови 3 бода и зацврснување на врвот на табелата. Ова е епилогот од саботниот натпревар меѓу Тетекс и Локомотива. Во досегашните 5 кола Тетекс има 4 победи и еден нерешен резултат, што ги вбројува како еден од кандидатите за висок пласман и можен влез во елитното друштво.

За истакнување е тоа што на натпреварот имаше одлична атмосфера благодарение на навивачката група “Војводи“, кои 90 мин. непрестао ги бодреа домашните фудбалери.

Македонски Спорт

citav vo denesen sport deka utre ke igral i toj brazilecot vasington sto bil visok 205cm, pa da vidimo kako ke izigraat utre brakata jovanovski so nego

Сепак Тетекс поразен во шеснаесеттина финалето во купот на Македонија од Македонија ЃП со резултат од 0 - 1...
Тетекс немаше никаква игра а со тоа немаше ни посериозни шанси. Значи доминираа фудбалерите на ЃП. Голот падна во второто полувреме од прилика околу 60 мин...

Инаку како и секогаш сезонава бевме околу 150 Војдови и ги бодревме нашите фудбалери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom