Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas imav sigurni informacii i duri se kladev na rezultat 0-1, ama ne sakaat da mi ja ispolnat kladbata sega. denska ne pobedivmo iako od ispit trcav za na stadion i stignavc bas teteks koj go dade golot. inaku ako si bil na stadion dnska ja bev toj sto pcuese celo vtoro poluvreme (ne sum boro, zos i on pcuese)Јас имам исто добиено инфо да бил натпреварот со Брегалница местен. Денес сигурно ке победиме мујо би требало хехех ај среќно за на испит брат
тетовчанчиња кое место сте на табелата?
а навивавте ли војводи?
abe ja se molim naredna sezona da ispadnat u treta liga pa koj ke idat da igraat u poroj, pirok, recica, cegrani i koj ke jadat cutek na svaka utakmica ke im dojde pamet, ama togas ke im se smeem. odamna nemaat jadeno cutek tija pedercinjataКурац, на местени натпревари никој не иде да навива. Павле незнам и ти што се замараш бе брат, заеби ги...од прва до последна местени им са.
kolku sto e upravat kriva tolku se igracite, zatoa sto koga ke im recat da pustat nekoj natprevar ne im davaat pari tuku samo taka aj pustite i ovie glupi ke pustat. a da im davaat pari togas neka pustaat, ama za bez pari - nikako. ke reces ako ne pusti da izgubat nema da zemat plata? -e prasaj te koga posleden pat zele plata i kolku?Абе не са играчите криви, што ти е? Управата е крива, ќе им реча денеска да изгубите, и мора што ќе прае...