Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Треба некоја акција од Војводи да видат овја педери во управа

mislam deka,skoro site koi postirate mislenja za teteks go nemate videno kako igra vo 1 makedonska liga.i nema dolgo vreme da go vidite.dokolku fabrikata teteks obezbedi pari za da igra fudbalskiot klub vo prva liga ,gjobe direktorot,nema da dopushti takvo neshto.
bidejki ke si gi mesti utakmicite i ke si zema i on pari,
zatoa veke i ne se nerviram
ps. jas go imam gledano teteks u prva liga

mislam deka,skoro site koi postirate mislenja za teteks go nemate videno kako igra vo 1 makedonska liga.i nema dolgo vreme da go vidite.dokolku fabrikata teteks obezbedi pari za da igra fudbalskiot klub vo prva liga ,gjobe direktorot,nema da dopushti takvo neshto.

Ти изгледа не знаеш дека Џобе го држи клубот само за да не плаќа данок...ама ај нема врска.

1
ja go nemam gledano teteks u prva liga, zos go pratim negde od pred vojnata (1-2god porano) i znam deka nema da go vidim u prva liga, dzabe se nadevam na pocetok od sekoja sezona, a posle 10 kola se mi e jasno.
vojvodi ne mozat da prevzemat nisto, zatoa sto de facto vojvodi ne postojat, t.e. ne navivaat, a postojat samo na hartija. a i da prevzemat nesto kako? -ke go nateras nekogo so sila da davi pari vo teteks? -ili ke soberat navivacite pari, kako sto e vo nekoi evropski zemji?
nisto od ova ne e mozno, teteks za sezona- dve ne samo sto nema da bide u prva liga, tuku ke ispadne, zos kombinatot e loso sostojba i momentalno ne raboti.

ова е невероватно со Локомотива денес изгубивме 2:0 кај нив дали е ова нормално се да му ебам све на тој газдата матер му ебам све живо му ебам ! ! ! ДО КОГАС ВАКА УПРАВА ПЕДЕРИ МАТЕР СВИ ЕБАМ НА СИТЕ ! ! ! :icon_evil

Брат ова неје катастрофа за ова нема текст им рекле сигурно како секогас да пустат ако не нема плата и така и така не добиват пари тоа е саму верба сто да казат друго.. :(

УПРАВА ПЕДЕРИ

za lokomotiva se znaese deka ke im pustat zos nivni gazda e toj kako go vikaja sto bese kandidat za gen sek na FFM, matoski ili mateski bese. i normalno e na negova ekipa da pustat i zatoa se najgolemi pederi na cel svet. samo uste ne mi e jasno zosto i pustija na bregalnica? ne sum pameten za da go svatim ova.

За да се спаси Тетекс ќе мора да дојде нов спонзор зошто фабриката неможе сама да си плати за работниците а тек па за друго нешто.Но тоа нема да се случи бидејќи газдите на Тетекс клубот им одговара за да перат пари преку него за да си платат во фабриката.
А што демек лани не знаеа дека Хаџи Ристевски ќе ја добие битката со Емил па затоа и намерно си отидоа во Скопје за да подолжат со перење на пари во втората лига .Искрено ми е жал за ова што се случува во Тетекс , а нема кој да преземе нешто за да ја поправи работата.

А инаку Војводи навиваат ли на домашните натпревари на овој тим?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom