Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
deneska slusnav deka teteks- bregalnica e namestena da pobedi bregalnica. ja gledav samo prvo poluvreme i teteks dva pati bese sam so golman i promasuvaja, i normalno zaminav doma. sega ke vidimo dali stvarno ke zavrsi dvojka

-.gif

abe treba da ja pobedime, ama sto ako ne ja pobedime?
taka trebase da bide i so bregalnica, ama pisav pogore sto ke se sluci i taka izleze. inaku informacijata bese od fudbalerite na teteks.
teteks ovaa godina nema da ide u prva liga, i sve e gabe, zos kombinatot nema pari a rabotnicite sedat doma, i u takva situacija nikov pameten ne bi dal pari za fudbalskiot klub.
ja ke vidim dali ke idem zos dnska imam ispit(?!?!?!) pa ne znam kogaj ke zavrsim

Јас имам исто добиено инфо да бил натпреварот со Брегалница местен. Денес сигурно ке победиме мујо би требало хехех ај среќно за на испит брат

Јас имам исто добиено инфо да бил натпреварот со Брегалница местен. Денес сигурно ке победиме мујо би требало хехех ај среќно за на испит брат
jas imav sigurni informacii i duri se kladev na rezultat 0-1, ama ne sakaat da mi ja ispolnat kladbata sega. denska ne pobedivmo iako od ispit trcav za na stadion i stignavc bas teteks koj go dade golot. inaku ako si bil na stadion dnska ja bev toj sto pcuese celo vtoro poluvreme (ne sum boro, zos i on pcuese)

тетовчанчиња кое место сте на табелата?
а навивавте ли војводи?

тетовчанчиња кое место сте на табелата?
а навивавте ли војводи?

Курац, на местени натпревари никој не иде да навива. Павле незнам и ти што се замараш бе брат, заеби ги...од прва до последна местени им са.

Курац, на местени натпревари никој не иде да навива. Павле незнам и ти што се замараш бе брат, заеби ги...од прва до последна местени им са.
abe ja se molim naredna sezona da ispadnat u treta liga pa koj ke idat da igraat u poroj, pirok, recica, cegrani i koj ke jadat cutek na svaka utakmica ke im dojde pamet, ama togas ke im se smeem. odamna nemaat jadeno cutek tija pedercinjata

Абе не са играчите криви, што ти е? Управата е крива, ќе им реча денеска да изгубите, и мора што ќе прае...

Абе не са играчите криви, што ти е? Управата е крива, ќе им реча денеска да изгубите, и мора што ќе прае...
kolku sto e upravat kriva tolku se igracite, zatoa sto koga ke im recat da pustat nekoj natprevar ne im davaat pari tuku samo taka aj pustite i ovie glupi ke pustat. a da im davaat pari togas neka pustaat, ama za bez pari - nikako. ke reces ako ne pusti da izgubat nema da zemat plata? -e prasaj te koga posleden pat zele plata i kolku?
kolku sto e upravat kriva tolku se i fudbalerite zos ako pustaat neka pustaat za pari a na za dzabe

Тоа е бе јебига, треба цел прв тим бојкот, па да види после дал ќе мести Џобе и дал нема да дава плата! Ама глупи са!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom