Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Нема навиванје кој ке оди да навива од Војводи кога све ни се наместени натпревари Марко Јовановски не бил на гол во сабота со Локомотива заради сто неќесе да брани не сакал да ја пусти и затоа бранел младиот Мишовски.

А што се случува со Тетекс секоја година првата полусезона е добар,а после нагло попушта,дали немаат пари за влез во прва лига, па ги пуштаат утакмиците или што е работава?
Баш сакам Тетекс да влезе во прва лига

Нема навиванје кој ке оди да навива од Војводи кога све ни се наместени натпревари Марко Јовановски не бил на гол во сабота со Локомотива заради сто неќесе да брани не сакал да ја пусти и затоа бранел младиот Мишовски.
marko ne branese i so bregalnica koga teteks im ja pusti, zos deteto e stvarno kvalitetno i treba da igra u pojak klub (u teteks e pozajmen od rabotnicki) i nema potreba da se zamara na namesteni natprevari.

Браво за Марко Јовановски неје будала да пуста затоа го ставија Младиот Александар на гол инаце Александар Мишовски се врати од Ренова кај нас

УПРАВА ПЕДЕРИ

Браво за Марко Јовановски неје будала да пуста затоа го ставија Младиот Александар на гол инаце Александар Мишовски се врати од Ренова кај нас

УПРАВА ПЕДЕРИ
koj e toj misovski? ova detevo u ekonomsko sto uci? so bregalnica sto branese?

Да бе брат против Брегалница бесе Аце на гол засто Марко не сакал да игра заради сто била местена

Денес правев муабет со Ивица Радониќ и ми реце наредна сезона кај нас ке играт многу млади како Александар Урошевиќ итн.

Да бе брат против Брегалница бесе Аце на гол засто Марко не сакал да игра заради сто била местена
znaci toj e toj misovoski, zos ja go znam od ekonomsko kako ace, a i me zbuni sto rece deka se vratil od renova, ne znaev deka igral tamu.

Да брат во Ренова бесе Аце ама се вратил пак кај нас заради и таму не добивал пари и затоа се врати ама ми реце ако има прилика да оди од Тетекс ке направил Трансфер добар голман е ама усте млад е тоа е

Сега во сабота не играме наредна недела со Беласица имам информација ќе биде пак местена засто ова сезона не одиме во 1.лига и затоа не ни требат бодовите така добив информација.

Сега во сабота не играме наредна недела со Беласица имам информација ќе биде пак местена засто ова сезона не одиме во 1.лига и затоа не ни требат бодовите така добив информација.
epa vise koj pocnale da pustaat, neka im pustat i na niv, oni barem imaat sansi za prva liga, a ubavo e makedonski klub i toa od istocna makedonija da vleze, zos u prva liga ima premnogu albanski klubovi, ama eve barem skendija otpadna, pa ako otpadne i baskimi (sto jas ne veruvam) ke bide super

100% e namestena. Bolje zateteks da vleze belasica u prva liga pomalku konkurencija za sledna godina:)

Јебем ти Тетекс...пропаст жива. Нека им ги пушта на свите до крај, кој почнале више...А што дека ќе игра Урош наредна сезона? Многу е добар, ама се знае што е со Тетекс секоја година, одличен старт...и втора полусезона местење...не иде таке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom