Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Добар резултат, со тоа што Миравци е многу квалитетна екипа, треба да бидете задоволени.:smir:

Денес Тетекс 3 - 1 Вардар декамел.... тетекс имаше преку 10 стопостотни шанси но само 3 искористи.

Инаку наместена утакмица, самите играчи збореа..

Bravo VOJVODI, ubavo trgna proletva:)
Pozdrav do site Makedonci od TETOVO

abe kakva namestena. negotino gubi doma 4-1 od alumina, a teteks treba da namesti za da pobedi? se slusal be sto zboris?
ako treba teteks da mesti so ovie togas togas sto ke bide so oni sto se na vrvot

Павле...точно збори. Наместена утакмица...со рогоој. На гости изиграја 0-0, и сега мора да се врати. Нешто слично се случи и лани, ама не ми текнуе со кој клуб...

abe kakva namestena. negotino gubi doma 4-1 od alumina, a teteks treba da namesti za da pobedi? se slusal be sto zboris?
ako treba teteks da mesti so ovie togas togas sto ke bide so oni sto se na vrvot

Абе погрешно си ме сфатил... нејќев да кажем дека тетекс не може да ги победи овја вардар, туку дека тија кој дојшле овде у тетово им рекле на овја од тетекс, само да не им даваа многу голоој.
И договорот бил 2 - 0 на полувреме па после да им пушта гол и 2 - 1 да заврши. Ама ка за бељата у прво полувреме на 1 - 0 судијата им свирна пенал, и 1 - 1 беше... .нели...

Е сеа у второ да надокнада дадоја намерно 2 гола, и виде ти ако беше на стадион дека у второ полувреме цело време им оставаја протстор за акције и гол ама никако не влагаше, и после конечно влегоја два..... ова не го измислуем, ај прашај те молим некој играч и ќе ти го каже истото.. .веруј ми :D

abe drzi voda ova sto kazues, zos bev na stadion i ne mi se veruese toa sto gledav, zos teteks mozese da pobedi so najmalu 10 razlika, a ja da igrav ke dadev 2 het trika.
Павле...точно збори. Наместена утакмица...со рогоој. На гости изиграја 0-0, и сега мора да се врати. Нешто слично се случи и лани, ама не ми текнуе со кој клуб...
Bobi abe teteks e mnogu slab ovaja sezona ama ne e do tolku za da mesti pobeda so negotino, zos negoino prethodno kolo izgubi doma od alumina 4-1.

Не слаб, преслаб е. Се гледаше дека е наместена оваја, уште прва мин. Џони му даде пас на стариов (Горан :D), а тој со све сила сака да га набаци :):)

abe ostaj toa, kazimi dal gi znaes decava sto igraja u vtoro poluvreme i toj sto igrase prva postava na leva strana?
prv put u zivot gi gledam

Abe VOJVODI ima li TETEKS nekakvi sansi da stigne do baraz ovaa godina?

Abe VOJVODI ima li TETEKS nekakvi sansi da stigne do baraz ovaa godina?
vo koј бараж? за 1 или за 3 лига? нема никакви шанси затоа што немаат екипа ниту за 2 лига а не па за 1, али тој што иде на стадион да гледа тетекс ке иде и кој победува и кој губи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom