Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Treta liga e daleku, jas se nadevam na baraz za prva liga!:)

abe ostaj toa, kazimi dal gi znaes decava sto igraja u vtoro poluvreme i toj sto igrase prva postava na leva strana?
prv put u zivot gi gledam

Сеа ќе ти кажем, што ми кажа жика овја од флиперницава кеј танто...

Тија вардар са у голема финансиска криза, и на преодниов рок им отишле 10 стандардни првотимци, и затоа им рекле на овја од тетекс само да не им даваа многу голоој и затоа им га пуштиле...т.е. га наместиле

Значи не дека не можеле да победа, туку само да не прима мнопгу голоој, ама ипак наместена била...

ok, znaci utakmicava bila namestena samo teteks da pobedi so sto pomalu golovi, a pobedata ne bila vo prasanje. znaci, ne smo se razbrale uboo, ja ste svativ deka teteks namestil za da pobedi, ti sakase da kazes deka bila namestena za pomala razlika i na kraj svite zadovolni zos teteks pobedi, pa sega so kolku razlika i ne e tolku bitno.

Тој лево што играше е од Брвенца, играше за Дрита до лани мислим. Ако памтиш од турнирите на спортски, двајца близнаци са тиа. Добар е тој, арно им текнало...се гледа дека побрзо одат нападите по лева страна сега, он им е единствен левак. А за у трета лига не ми се веруе, ќе заврша на 7-8 место.

ok, znaci utakmicava bila namestena samo teteks da pobedi so sto pomalu golovi, a pobedata ne bila vo prasanje. znaci, ne smo se razbrale uboo, ja ste svativ deka teteks namestil za da pobedi, ti sakase da kazes deka bila namestena za pomala razlika i na kraj svite zadovolni zos teteks pobedi, pa sega so kolku razlika i ne e tolku bitno.

да..да...се разбравмо важно....:)

Ооооооооф мори мајкооооо! Караорман-Тетекс 1:0! Губа од претпоследните и сакаа у прва лига...мамата нивна клошарска.

Јебига, се дешава и тоа (=

Јебига, се дешава и тоа (=

Остај ти се дешава....

СВЕ Е НАМЕСТЕНО У ВТОРА ЛИГА...да знаеш

Тој џобе може да ти извади еден лист пред сезона и да ти ги каже свекое коло резултатите на тетекс...ЛОЛ

Па добро, и у прва местат па за втора да не зборимо.,...

Кое место се моментално Тетекс, дека послабо га следам нашава лига ?

А бе не е многу разлика на табелава ама треба да се тепа константно...

Разликата од првото до седмото место е многу мала, ама ако не се местат утакмици може да се стигне повисоко...ама вака тешко!

Има шанса за во прва лига ...

Kako be izgubivte od Karaorman, da mu ebam majkata? Aj se nadevam ke tepa teteks sledna utakmica

Ај можда некад ќе прекина да места утакмице па ќе влезе Тетекс у прва лига.Паре треба а паре се нема...т.е се има ама не се инвестира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom