Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
utre igra teteks doma so ohrid u 2h?
aj ako znae nekoj neka pise, za da planiram da ne idem na faks, da gledamo malu fudbal

Тетекс-Охрид 4:1! Повеќе од заслужена победа, се играше на снег и то...Добра утакмица на Тетекс.

Ги изгазивме тие охрѓаните, мамето нивно.
Инаку, се играше на многу снег и дожд, им се погоди времето на нив, и мислеа у езеро се купа, ама ЗАСЛУЖЕНО ГО ДОБИЈА...

4 - 1.....кј сте сеа мореее...

abe toa e. ohridzania go ispusija posteno. 4-1 i toa e toa, rezultatot sam za sebe si kazuva.

P.S. JoSonoRomanista, abe bese na stadion dnska? i ja bev a ne te znam koj si?

abe toa e. ohridzania go ispusija posteno. 4-1 i toa e toa, rezultatot sam za sebe si kazuva.

P.S. JoSonoRomanista, abe bese na stadion dnska? i ja bev a ne te znam koj si?
лол павле....

комшијата, каршија тебе што живи....Цоци (ласман)

Заедно го глеавмо првото полувреме...:)

Честито,ама искрено сакав да изгубите за добро на Беласица,но нема веза ЧЕСТИТО...Ама ми мираса на наместана утакмица.:smir:

Честито,ама искрено сакав да изгубите за добро на Беласица,но нема веза ЧЕСТИТО...Ама ми мираса на наместана утакмица.:smir:
ne be kakva namestena, od 35m ohrid igrase so igrac pomalku. plus toa za ohrid igraa sve deca i da ne bese los terenot teteks ke im dadese uste tolku golovi.

Има некој нешо табела? беласица тепаше 3-1 иначе.. позз

vo ovie momenti bi trebalo da privrsuva natprevarot pomegu drita i teteks.
koga ke doznae nekoj kako zavrsila neka pise.
se nadevam deka teteks ke gi pobedi Albancite.

i eve sega doznav deka teteks go jadel 2-0. sramota da izgubis od selski albanski klub. sramot za teteks.
neka ide u treta liga mame im ebem, pa tamu igracite da jadat cutek od toa Albancite sekoj vikend, pa da im dojde pamet

Џабе бе, неможе да се тепа у Боговиње. Ќе ги скина од ќутек после. Не памтим од когај немаа тепано у Боговиње.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom