Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
od koga igravme vo Ramstore mi ostavi los vpecatok,igrase na 1 mec(ne cel) no igrase,i na krajot ne ni prasa dali treba da platis nesto.Nemase da ti gi zememo ali ne begaj ko picka.Seto ova off topic,ama sea mi tekna na ova....A za toa so go pisa,nie barem ne bevme nitu eden posledniot mec,ama koa idemo 20 clena ima samo red so drzat u tribina.Arno pisa bobi,ne znael zasto tolku slaba brojka,si priznava coekot,so e i stvarno katastrofa takvata brojka.A i zatoa nemase sliki,ama ete najdov slucajno klipce ;)

Ако си приметил, од последниве 5-6 утакмици нема од ниедна слике ни клипчиња (освен со шкендија). А тоа дека не смо стаеле заради тоа слике, ако беше заради тоа немаше ни да пишем ја. Еве сега видов, не ми е избришан постот, види го на претходната страна последниот.

cudno kako sum go propustil mislenjeto.Sea duri vidov deka si napisal za toa.Inaku od toa sto uspeav da go vidam,vi ponistile cist gol.Iako tesko bese od toj agol,ama mislam deka ne bese ofsajd

Арно да беше само голот...а што е најтрагично у спорт пишуеше дека судијата ДОБРО го отсудил натпреварот :tapp:

Утре е ДЕНОТ и наредните 2-3 утакмице кој мислим дека многу работе ќе стана јасни како ДЕН...Утре МОРА да се победи Металург друго чаре нема...2 пораза по ред не оддалечија многу...со нерешено ништо не праемо освен ако не киксна ренова и шкендија...Дали има некоја информација за некои мангупи што штрајкуеле (несакам овде по име да ги кажем) ??!!! Ако некој знае нека пише...

Утре е ДЕНОТ и наредните 2-3 утакмице кој мислим дека многу работе ќе стана јасни како ДЕН...Утре МОРА да се победи Металург друго чаре нема...2 пораза по ред не оддалечија многу...со нерешено ништо не праемо освен ако не киксна ренова и шкендија...Дали има некоја информација за некои мангупи што штрајкуеле (несакам овде по име да ги кажем) ??!!! Ако некој знае нека пише...

Кој да штрајкуе бе? :nenene:

Вчера (више завчера) штрајкуеа играчите зош им каснела 3 дена платата :tapp: Главните биле тиа што више са готови за у Вардар, педерчиња никакви. Нека замина што побрзо, на чело со Пеев. Доста изиграваја овде некој си ѕвезде, нека крша глава кј сакаа.

Еве ја ќе ги кажем кој са, ако ти се срамиш ... Се бунеле шминкерот Пеев, коцкарот Ристовски Димче-Врапче, и копилето Белчев ... Платата им каснела највише до 5 дена и одма сакале да штрајкуаа .... Може Пеев, Врапче и Белчев у поранешните клубови земале плата точно на 10 или на 15 у месецот .... Овие шминкери доколку сакаат да го напуштат Тетекс, слободни се да си одат. Само не требаа да си играа со нашето трпение зошто Врапче и Пеев, знаа како Комити казнуаа за наместена утакмица, а они кој ја наместија со Работнички никој ништо не им напрае .... Исто така, коцкарот Врапче не бил на тренинг цела недела, и има информација дека се има договорено со Вардар!

Ма нека се гона у три лепе и тројцата, незнам што уопште се замараа со Тетекс. Нека си бркаа работа.

Иначе се надевам дека ќе га има на Канал5 утакмицава, освен ако нешто излезе како со Напредок, не га даваја за да можа да праа све и свешто на терен само да га добија утакмицата.

Не игра (не затоа што “ќе идел у шкендија“), имал настинка ама сигурно ќе влезе у второ полувреме.

--- надополнето ---

Како може да се игра на ваква нива (ако може и со нива да се спореди), не ми е јасно!

И после некој ќе рече дека стадионот кј нас не чинел... Па овде никад не бил ваке “изоран“.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom