Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Шо викаат планинциве бе Генц си одел?

--- надополнето ---

И во тој случај,а и ако Брацо ги зема играчите,има некакви планови?

Овој Други отиде на бан.

Шо викаат планинциве бе Генц си одел?

Абе за нив официјално беше и когај викаја уште на почеток на сезона ќе идел кј нив па еве го у Тетекс... У ОВАЈА ЛИГА ОФИЦИЈАЛНО Е САМО КОГАЈ ЌЕ ГО ВИДИШ ИГРАЧОТ У ДРЕС НА ДРУГ КЛУБ:pos2:

Од Шкендија го највуваат Генц како сигурно засилување, во Вардар ги споменуваат Пеев и Ристевски. Значително ќе биде ослабен Тетекс, ако се остварат најавите.

Генц у шкендија после тоа што се деси на 3-ти ??? ако ида овја уште на полусезона, ќе бидемо туе негде на бараж место али не веруем и не ваѓајте дезинформације !!!

Цела управа од шчендија сакаше да го тепа Генц, па сега овја ќе идел таму. Не ширите дезинформацие, и кој сака нека замине, ќе се снајдемо и без нив! Пеев ќе идел у Вардар??? Што е до мене, уште од сега може да си ги спакуе куферите.

[video]http://ffm.com.mk/index.php?option=com_xevideogallery3&Itemid=631〈=mk[/video]

--- надополнето ---

so e ova be,ni 20 dusi ne ste :kesa:

Пишав поназад, ама ми беше постот избришан заради индијанецот што дојде да мрси муда овде.

Преку сила 40 душе имаше (Војводи), немаше никаква организација. Незнам зошто беше таке али ваљда ќе се подобра некој работе у иднина.

Пишав поназад, ама ми беше постот избришан заради индијанецот што дојде да мрси муда овде.

Преку сила 40 душе имаше (Војводи), немаше никаква организација. Незнам зошто беше таке али ваљда ќе се подобра некој работе у иднина.

Фала на одговор.

--- надополнето ---

Gledajte go prvo vasiot dvor pa posle glumite pametni

Никој не глуми овде...само прашав како човек.Не знам што те боли!

Фала на одговор.

--- надополнето ---

Никој не глуми овде...само прашав како човек.Не знам што те боли!

Да да многу добро глумите паметни, демек како може па уште тетова вика зарем 20души сте биле и става:kesa:. А колку бевте вие? Али балисти не публика обична. И боби4е пиша а ти пак прашуваш зошто? И што е тоа? Мене ништо не ме боли туку изгледа вие имате проблем па затоа лечите комплекси тука. Да имав јас проблем ќе лечев комплекси кај вас.

Да да многу добро глумите паметни, демек како може па уште тетова вика зарем 20души сте биле и става:kesa:. А колку бевте вие? Али балисти не публика обична. И боби4е пиша а ти пак прашуваш зошто? И што е тоа? Мене ништо не ме боли туку изгледа вие имате проблем па затоа лечите комплекси тука. Да имав јас проблем ќе лечев комплекси кај вас.

Кога пиша бе бобиче....сега пиша...а и сам кажува дека тоа што го пишало му било избришено така да релаксирај се малце...не биди напнат...никој не ви го зема правото пак да бидете повеќе...

Хах ние лечиме комплекси...значи сите кои пишуваат во нашиот фан клуб лечат комплекси а...ехх бее :uvo:

od koga igravme vo Ramstore mi ostavi los vpecatok,igrase na 1 mec(ne cel) no igrase,i na krajot ne ni prasa dali treba da platis nesto.Nemase da ti gi zememo ali ne begaj ko picka.Seto ova off topic,ama sea mi tekna na ova....A za toa so go pisa,nie barem ne bevme nitu eden posledniot mec,ama koa idemo 20 clena ima samo red so drzat u tribina.Arno pisa bobi,ne znael zasto tolku slaba brojka,si priznava coekot,so e i stvarno katastrofa takvata brojka.A i zatoa nemase sliki,ama ete najdov slucajno klipce ;)

Кога пиша бе бобиче....сега пиша...а и сам кажува дека тоа што го пишало му било избришено така да релаксирај се малце...не биди напнат...никој не ви го зема правото пак да бидете повеќе...

Хах ние лечиме комплекси...значи сите кои пишуваат во нашиот фан клуб лечат комплекси а...ехх бее :uvo:

Ај види на пратходната страна дали сега пишал... И не ми смета да пишувате туку ме нервира што замарате од страна а после се правите дека немаше намера.....

А Тетова тебе ти пишав на профил да не ја тупимо овде многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom