Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Свака ви част со Летонскиот Шампион игравте нерешено и тоа нагости.:)

Лиепајас Металург се шампиони на Латвија. :)

Честитки иначе, добар резултат пред реваншот во Скопје.

БРАВО!!! едно големо БРАВО за играчите кој го остаеја срцето на терен,е ова е тој ТЕТЕКС што ни треба,затоа нареден четврток ќе им вратимо дупло и со наша подршка ќе го пројда Вентспилс....:):):)

БРАВО!!! Ка што читам по сајтојве, тие скоро нонстоп не напаѓале, а мие само фаули смо праеле и затоа мие имамо 3 жолти картона а тие ниеден, браво за борбеноста!! Ајде сеа на следнава утакмица да го напунимо Филип 2 и да им дадемо одлична подршка заш го заслужуваа тоа!!
И не се сомневам дека ќе има многу луѓе на Филип 2 заш скоро сите го одложија идењето на одмор само заради оваа утакмица иако после со Шкендија само малку ќе остана :) утре е влечењето за 3 коло па дај боже овде да ги тепамо па после да чекамо некој од големиве тимови како Ливерпул,Јувентус... :)

Вентспилс немаат пораз 8 натпревари по ред во нивното првенство од кои 7 победи и моментално се убделиво први така да според оваа статистика резултатот на тетекс е добар во Тетово очекувам победа на Тетекс:vozbud:

Вентспилс немаат пораз 8 натпревари по ред во нивното првенство од кои 7 победи и моментално се убделиво први така да според оваа статистика резултатот на тетекс е добар во Тетово очекувам победа на Тетекс:vozbud:

Камо да можеше да се игра у Тетово :) Нема врска и ваму ќе идемо голема бројка :)

Честитки,одличен резултат момци.
Се надевам ќе можам да дојдам на реваншот :)

Честитки,па да ги поминете и во 3 коло да дојде некој гигант,да се наполни Филип II :smir:

Браво Тетекс. Ме изненадија со нерешениов резултат, и очекувам солидна игра во Скопје, а ќе ја имате и мојата поддршка :icon_mrgr
Се надевам дека летонциве ќе паднат на тропскиве услови во нашата земја, шансите се 50-50 но само поради времето кое иде во наш прилог :)

Браво Тетекс. Ме изненадија со нерешениов резултат, и очекувам солидна игра во Скопје, а ќе ја имате и мојата поддршка :icon_mrgr
Се надевам дека летонциве ќе паднат на тропскиве услови во нашата земја, шансите се 50-50 но само поради времето кое иде во наш прилог :)

јас мсилам дека времето иде у прилог на подобро спремна екипа физички :) така да ако тетекс не се добро спремни повеќе ќе се заморат ако играат на домашен терен.

Честитки,одличен резултат момци!!!!

--- надополнето ---

јас мсилам дека времето иде у прилог на подобро спремна екипа физички :) така да ако тетекс не се добро спремни повеќе ќе се заморат ако играат на домашен терен.

Mожеби не се физички појаки,ама кога ќе почнат Војводи да навиваат ќе се чудат овие кај дошле:vozbud::vozbud:
Така да ти не се секирај кој е физички поспремен:smir:

Одличен резултат на гости уште да беше нерешен со голови ќе беше повеќе од добро. Но и вака Тетекс изненади и дома мора да се иде на победа инаку нерешен резултат освен 0-0 не ни одговара. Поддршката е тука така да само одлучно и цврсто без шиткање може да се победи сепак Летонија не е некој репер за фудбал и од нас може само да се во организација подоби но сепак на теренот се 11 спрема 11 но во овој случај тетекс ќе има и 12ти играч. Се надевам дека тоа ќе го искористат и одиме понатака.

Најмногу ќе ми биде мило доколку поминеме за да не викаат дека не сме заслужиле за купот. Барем да го оправдаме и да докажеме дека со труд и малку среќа го освоивме.

Честитки,нерешено е добар резултат,дома би требало да победат со големата поддршка.Се надевам на поволен резултат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom