Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Kлипот е топ:vozbud:,само требало да се стае кое време ќе има собир на ВОЈВОДИ:toe:

Браво за тој што го праел клипов!!

Првиот клип што го поставив е избришан,овја е новиот:helou:

БРАВО ЗА КЛИПОВ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Нека дојде више 26 да лудуемо малце:vozbud:

Ме наежи клипов :) ее кога се идеше 2 лига па сеа дојдовмо до финале на куп :vozbud: едвај го чекам 26-ти :vozbud:

најавата скроз иста како таја од фирма за финалето звезда-војводина али добро е напраено ајде ајде уште малку и ќе биде лудооо !!!

Како се праќа на ФБ тоа масовен инвајт? да им стигне на свите поканава, да не кликам на еден по еден...
Е нз ни ја ова:icon_frowи ја сакав таке дека ме мрзеше да се ебаам,ама мора излеа на тој што сакаш да му пратиш прво да го штиклираш па да му пратиш:toe:

Како се праќа на ФБ тоа масовен инвајт? да им стигне на свите поканава, да не кликам на еден по еден...

Ќе идеш Инвајт френдс, и после когај ќе ти се отвори тоа за штиклирање на кого да пратиш пастирај го ова: javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}} горе у адрес барот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom