Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
екстра клипче!!! ова е од натпреварот со шкендија кога не дојдоа педерчињата така?

Да! Има уште 5. Ако сакаш да ги гледаш еве ти линк:
http://youtube.com/results?search_query=vojvodi&search=Search

Не дојдоа и пак ние го јадевме...ама тоа е тоа.

Павле значи у 12:40 кеј мене пред зграда а...поточно пред форум?

Тетекс-Вардар 0-3! Слаба игра на Тетекс...но добра атмосфера на градски. Имаше околу 10-15 Комити...и околу 150 Војводи, + 300 обични гледачи. Сепак Вардар заслужено победи!

bobi se soglasuem deka teteks izigra slabo, ama toa e do ekipata-tolku im se moznostite. ama mora da se kaze deka i vardar ne izigra nisto posebno.
za publikata moze da se kaze deka imase pojke od 1000, a vojvodi go napustija natprevarot na poluvreme

слабо ТЕТЕКС годинава...

"Војводите" си заминаа на полувремето

Најверните навивачи на Тетекс, популарните "Војводи", ги напуштија трибините на Градскиот стадион во Тетово веднаш по завршувањето на првото полувреме.

Овој револт на "Војводите" е поради начинот на игра на нивните миленици во првиот дел, но и поради континуираното незадоволство од целокупните состојби во клубот.
(makedonski sport)

Па у право бевмо што го напуштивмо! Не е таке? Само продаваа утакмице...претераја више. И мие треба малу да имамо трпение...ама стварно претераја! Не зборим дека со Вардар беше наместена...ама последниве неколку утакмице све ги продадоја!

Павле у право си дека и Вардар не изигра ништо посебно...ама ние премногу слабо изигравмо. Тетекс знаел и многу подобро да игра!

Ако си верен навивач на твојот клуб ќе го бодриш до крај...

Ако си верен навивач на твојот клуб ќе го бодриш до крај...

Даааа? А ти идеш свака утакмица на стадион? Иди да те видим 2 год по ред свака утакмица...или пак ка некој што ида 6-7 год на стадион...и нонстоп да места утакмице, па после ќе те прашам што мислиш!

Него вие ќе го видите на вести резултатот, и ќе речеш ако изгубиле ми е гајле ја не сум бил...иди па ќе те прашам после!

Даааа? А ти идеш свака утакмица на стадион? Иди да те видим 2 год по ред свака утакмица...или пак ка некој што ида 6-7 год на стадион...и нонстоп да места утакмице, па после ќе те прашам што мислиш!

Него вие ќе го видите на вести резултатот, и ќе речеш ако изгубиле ми е гајле ја не сум бил...иди па ќе те прашам после!
A sto gubis ti sto ides na stadion?Ja poslednive dve godine na svaka utakmica ama bukvalno na svaka utakmica sto ja igrale doma sum bil i sto?

A sto gubis ti sto ides na stadion?Ja poslednive dve godine na svaka utakmica ama bukvalno na svaka utakmica sto ja igrale doma sum bil i sto?

и и и ништо... :D

Ај колку да бидем онтопик, со кого игра следна утакмица Тетекс?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom