Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
I ja taka mislam,de na odmor,de na svadbi,ama ipak se nadevam da dojdat sto poveke.Ja samo za ovoj mec odloziv odmor:vozbud:

Џабе катастрофа ќе биде, ептен рано испадна да играмо.

Тетекс заинтересиран за услугите на 36 годишниот Антонио Ничевски од Напредок :vozbud::vozbud: аман бре до тука ли стигнавте:vozbud:

Тетекс заинтересиран за услугите на 36 годишниот Антонио Ничевски од Напредок :vozbud::vozbud: аман бре до тука ли стигнавте:vozbud:
А ти си го гледал што збориш така? 36-годишен, ама неколку години по ред најдобар играч на Напредок. Така да ако не знаеш, не збори само колку да се каже

Не се смеј, премија е за Тетекс. Јас би го земал во Вардар да сум директор на клубот. Одлично ќе дојде неговото искуство во комбинација со младинците

Не се смеј, премија е за Тетекс. Јас би го земал во Вардар да сум директор на клубот. Одлично ќе дојде неговото искуство во комбинација со младинците
sreden red igra taka? odlicno ja izigra minatata sezona pa i ne e loso ako dojde u teteks, ako igra dobro ne e bitno kolku godini ima.

Абе овја Нически јес да е добар стварно али стар е мн со орлите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom