Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум ајдук, можам да кажам ама тва не зависи од мене се е до воџите. Ако сакат воџите можаме да флезаме и собранието да го обрнаме.

Јас ќе праам мабет па ќе ви пишам. И ако се права веќе некој протест треба шо побрзо оти времето е кратко.

Ај предложи го протестот па пренеси го ставот на воџите овде, верувам дека ќе се согласат, а за народ не се грижете ќе има голем број.

само воџите да се согласат ... ке има народ .... ај барем нешто ке биде. .

Да се надеваме, треба да ја спасиме Струмица, а тоа дали ке биде не се знае, ако излезе нешто кажувајте кога и во колку саат нацртан сум пред собранието.:smir:

Да се надеваме, треба да ја спасиме Струмица, а тоа дали ке биде не се знае, ако излезе нешто кажувајте кога и во колку саат нацртан сум пред собранието.:smir:
така е кажувајте ако има нешто и јас ќе се нацртам пред собранието ... имам чувство оти добро ќе излезе тава па ќе видаме (чувствата ми се мешат чат пат):vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мора да напрааме протест, па ако треба и 50 души да сме ного ме боле оти ќе ме праат луд низ градо.

Кој е за само нека копире и нека си го дополнува никот под мојот, и ајде малце и постари нека се активират, Струмикс, Маркус ? Пишејте си нико оддоле, и адднувајте ме на мсн имам оставано во профилот.

1.Viktoranius

icon1.gif

Мора да напрааме протест, па ако треба и 50 души да сме ного ме боле оти ќе ме праат луд низ градо.

Кој е за само нека копире и нека си го дополнува никот под мојот, и ајде малце и постари нека се активират, Струмикс, Маркус ? Пишејте си нико оддоле, и адднувајте ме на мсн имам оставано во профилот.

1.Viktoranius
2.tim4e__________________
image.php

Македонија на Македонците !

sry za oftopic ама тим4е ти си жива легенда на форумо хахаха..копирал е се живо и диво од виктораниус..хахахахха

sry za oftopic ама тим4е ти си жива легенда на форумо хахаха..копирал е се живо и диво од виктораниус..хахахахха
а шо мислиш ти јас сум верен навивач на СТРУМИЦА а не како вас на форумо тука се праате демек сте верни а за протест ве нема нигде

Aj ne si gi merejte koj kolku e veren,tuku nesto konkretno..viktoranus neka govore so Ajducite i do vecer povratno info...Da se zakaze datum,moj predlog,sreda 12.00 na plostad ,pa kon sobranie,so dobra organizacija 500 lige najmalku.Ke go najaveme pred toa vo MVR,eve jas ke go napravam tava,pa i na nekoj od klubo(Panajot,Papadopulos) i so konkretni cekore ke se uspee...samo da ne mlateme prazna slama tuka na forumo.Aj otspiejte i popladne u akcija,pustajte mabete dek stignate i pisuvajte povratni informacii,ili popameten predlog

Абе човеци.. треба преку телевизии се ... неможеш тука 10 души ке прочитат и ај.. лол.. треба салам мабет да направате.

abe postot i flaerii ke zemas ke zalepas niz cel grad i ke vidas...za televizii toni karakolev odas u intel i resan probelm kazuvas mu na toni i gotovo :D

Decki ne se zaebavaj te...Bidete seriozni.So sreka pa da cueme na vesti za vas...Se nadevam ke uspeete.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom