Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нашиот екс капитен колку што направи за нашата екипа не смееме да помислиме дека е предавник, а не па да кажаме оти е. Ај ти не сери и МРШ од тука не ни кажуви кој е предавник кој не. :bip:
Dime iskreno nekolku pati predhodno rekov deka edinstven od vasiot tim so nema sansi da zamine vo drug tim od nasava liga e Bogoev.Mislev poradi toa so e strumicanec,kapiten i mnogu pocituvan od publikata.Bev otsuten dve nedeli i koga gi citav novostite nemozev da poveruvam.Mozev se da ocekuvam od Grncarov,Tasovski,Sokolov ama od nego ne...:smir:
Абе ај мрш оди пиши на кавадраци темата .. ГОцески ојде за 100 евра повеке а богојо за 1000..so mrs be.bole vistinata neli.toa e mu dadoa 500 e povice i koj a ebe strumica.toa li e kapiten be. a za toa so napravi preispitaj se malce.ke ne tepate u finaleto tamu da ne se isebicese na krajot VASIOT KAPITEN.
СЛАВА УДАРЕ У ГЛАВА БРАКАА:smir::helou:
абе типче види јас тебе те разбирам ама сакам дати казжам дека сампионската титула ја изгубииме заради него бидејки имал понуда од фени нормално под притисок изпезисе.... а за лани секој струмицанец ке моо благодарен вај година нес се праасе ного вазен и за тава у ного клуцни моменти промасува позззззззззз:helou::helou::helou:Тимче мош таа година ја сплеска работата, ама минатата година кој ни донесе титула ?
Се сеќавате ли на втората утакмица во финалето во гости со Работнички кога Софадитис неможеше да ја извади топката од својата половина и на 3-4 пати му беше украдена и од 18 разлика кога ни намалија на 4 ?
Со влегувањето на Богоев разликата одма повторно се накачи на 12. Нема смисла да зборуваме против Богоев, можно е да му се дале некое евро повеќе и да е отишол во друг клуб јас за тоа не го окривувам туку да би бил на негово место и јас би постапил исто, бидејки сепак они живеат од кошарката.
Ние македонскиот народ сме такви луѓе, гледаме само на лошите работи направени од некој човек, а добрата страна не ја гледаме.
И да се доискажам, јас Богоев секогаш ќе го сметам за професионален играч и ќе сум му благодарен тоа што го направи за Струмица.
Е незнам кој е предавник дали Гоцевски или Богоев :helou:
Богоев се врати да игре од Грција во Македонија заедно со Влаикидис и Кицулис ...
so mrs be.bole vistinata neli.toa e mu dadoa 500 e povice i koj a ebe strumica.toa li e kapiten be. a za toa so napravi preispitaj se malce.ke ne tepate u finaleto tamu da ne se isebicese na krajot VASIOT KAPITEN.