Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нашиот екс капитен колку што направи за нашата екипа не смееме да помислиме дека е предавник, а не па да кажаме оти е. Ај ти не сери и МРШ од тука не ни кажуви кој е предавник кој не. :bip:
Dime iskreno nekolku pati predhodno rekov deka edinstven od vasiot tim so nema sansi da zamine vo drug tim od nasava liga e Bogoev.Mislev poradi toa so e strumicanec,kapiten i mnogu pocituvan od publikata.Bev otsuten dve nedeli i koga gi citav novostite nemozev da poveruvam.Mozev se da ocekuvam od Grncarov,Tasovski,Sokolov ama od nego ne...:smir:
Абе ај мрш оди пиши на кавадраци темата .. ГОцески ојде за 100 евра повеке а богојо за 1000..so mrs be.bole vistinata neli.toa e mu dadoa 500 e povice i koj a ebe strumica.toa li e kapiten be. a za toa so napravi preispitaj se malce.ke ne tepate u finaleto tamu da ne se isebicese na krajot VASIOT KAPITEN.

Свака част на него за храброста шо га превзема за последнио шут на финалето, капитенски нема шо. Ама истата сезона има просек по 2 бунара на утакмица, се заради неговио глуп шут од ранецо шо ваде топките. Оти не направи влез или у најмала рака да асистира, ка знаа оти шут од далечина не му оде? или незнаа, мош треба некој да му каже

:nenene::nenene:СЛАВА УДАРЕ У ГЛАВА БРАКАА:smir::helou:

абе типче види јас тебе те разбирам ама сакам дати казжам дека сампионската титула ја изгубииме заради него бидејки имал понуда од фени нормално под притисок изпезисе.... а за лани секој струмицанец ке моо благодарен вај година нес се праасе ного вазен и за тава у ного клуцни моменти промасува позззззззззз:helou::helou::helou:Тимче мош таа година ја сплеска работата, ама минатата година кој ни донесе титула ?
Се сеќавате ли на втората утакмица во финалето во гости со Работнички кога Софадитис неможеше да ја извади топката од својата половина и на 3-4 пати му беше украдена и од 18 разлика кога ни намалија на 4 ?
Со влегувањето на Богоев разликата одма повторно се накачи на 12. Нема смисла да зборуваме против Богоев, можно е да му се дале некое евро повеќе и да е отишол во друг клуб јас за тоа не го окривувам туку да би бил на негово место и јас би постапил исто, бидејки сепак они живеат од кошарката.
Ние македонскиот народ сме такви луѓе, гледаме само на лошите работи направени од некој човек, а добрата страна не ја гледаме.
И да се доискажам, јас Богоев секогаш ќе го сметам за професионален играч и ќе сум му благодарен тоа што го направи за Струмица.
Е незнам кој е предавник дали Гоцевски или Богоев :helou:
Богоев се врати да игре од Грција во Македонија заедно со Влаикидис и Кицулис ...
so mrs be.bole vistinata neli.toa e mu dadoa 500 e povice i koj a ebe strumica.toa li e kapiten be. a za toa so napravi preispitaj se malce.ke ne tepate u finaleto tamu da ne se isebicese na krajot VASIOT KAPITEN.
Врба, Гечо и остали зш не остана кај вас? иии види предавници, дај не се банјај тука на форумот иди у банја, или па ако немате банја дома иди у некоја фонтана зашупи се... Можеш да доете со Кол со нашите ниги од горна маала да се капете у фонтана