Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
А Столе имаш ли некои инфо. кои се тие странци и кои се тие повратници поззззззззззз:helou::helou::helou:
Имам ама..+Тава се и ги заборавам имињатаа ама да ти кажам искрено и не ме интересира?Го знаеше Иван Бошњнак пред да дојде во Струмица,НЕ !?Го знаеше Дамир Латовиќ,НЕ !?Епа што џабе збориме здравје кога ќе почнат со тренинзи ќе одам на 2-3 тренинга ќе ги видам и според мене ќе ви кажам од тоа што ќе го видам....:bip::pos2:

Имам ама..+Тава се и ги заборавам имињатаа ама да ти кажам искрено и не ме интересира?Го знаеше Иван Бошњнак пред да дојде во Струмица,НЕ !?Го знаеше Дамир Латовиќ,НЕ !?Епа што џабе збориме здравје кога ќе почнат со тренинзи ќе одам на 2-3 тренинга ќе ги видам и според мене ќе ви кажам од тоа што ќе го видам....:bip::pos2:
Ама види сакам да знам за да видам кои се дека се играјале пред тава итн поззззззззз:helou::helou::helou:

Така да сега дечки до 4-ти Август кулирајте, тогаш ќе има се многу многу подетално.
Инаку утре е 10-ти јули.

Ако има некои информации сигурно ке бидат постирани,нема шо да питате само.. :) столето как искусен менаџер ке виде квалитето на играчите и ке каже кој как е ... лош арен нели ? Позз

ок !!! само ако има неш ново одма кажувајте за да ги видаме играчите кои ка шо се позззззззззз:helou::helou::helou:

Ако има некои информации сигурно ке бидат постирани,нема шо да питате само.. :) столето как искусен менаџер ке виде квалитето на играчите и ке каже кој как е ... лош арен нели ? Позз
Абе не викам оти сум искусен менаџер:pos2:,само јас од тава шо можам да го видам и шо разбирам ќе ви кажам според мене кој играч е добар кој не...:smir:

Веруваме во тебе и пази да не згрешаш :helou::helou::helou:

еве ке ти копирам од 73-74 страна на фан клуб фени колку се разбира христоБ(прочитај ги последните 3 букви од назад кон напред)
P.S Gocevski e beter od nasiot poranesen igrac Delic:nesvest: :nesvest:
C.c.C.c Gocevski propaga:toe:
Vi rekov deka ovoj Kol e glup igrac ke vidite i vo vtoriot del deka nema pojma,igrac so edna raka nikogas nema da bide igrac,kako vo slucajot Kol tipot ima samo (leva raka)....:tapp: :tapp:
Абе не викам оти сум искусен менаџер:pos2:,само јас од тава шо можам да го видам и шо разбирам ќе ви кажам според мене кој играч е добар кој не...:smir:
:tapp::tapp::tapp::tapp:
Дете многу се форсираш:baeh::bip:

Тва сее негово мислење. Нема шо да му го оспоруваме разбери.
Јас казах ке видаме шо ке каже столето оти он оде на тренинзите се знаа со дел од играчите и знаа најного новости од нас.затава STFU!

еве ке ти копирам од 73-74 страна на фан клуб фени колку се разбира христоБ(прочитај ги последните 3 букви од назад кон напред)
P.S Gocevski e beter od nasiot poranesen igrac Delic:nesvest: :nesvest:
C.c.C.c Gocevski propaga:toe:
Vi rekov deka ovoj Kol e glup igrac ke vidite i vo vtoriot del deka nema pojma,igrac so edna raka nikogas nema da bide igrac,kako vo slucajot Kol tipot ima samo (leva raka)....:tapp: :tapp:

:tapp::tapp::tapp::tapp:
Дете многу се форсираш:baeh::bip:
Абе дете што толку ти се замараш со мене:bip:..Што толку те интересирам јас колку знам,јас сум се форсирал :pos2::pos2::pos2:....Па доста се пезиш да му ебам мајката престани веќе.:bip:

zdr na site. moze li nekoj da mi objasne zosto toj predavnikot (vasiot eks kapiten) vi e na site staven na pozadina tamu. toa on so go napravi...............ne treba da se vrate u strumica sea

zdr na site. moze li nekoj da mi objasne zosto toj predavnikot (vasiot eks kapiten) vi e na site staven na pozadina tamu. toa on so go napravi...............ne treba da se vrate u strumica sea

Нашиот екс капитен колку што направи за нашата екипа не смееме да помислиме дека е предавник, а не па да кажаме оти е. Ај ти не сери и МРШ од тука не ни кажуви кој е предавник кој не. :bip:

Абе дете што толку ти се замараш со мене:bip:..Што толку те интересирам јас колку знам,јас сум се форсирал :pos2::pos2::pos2:....Па доста се пезиш да му ебам мајката престани веќе.:bip:
Абе запеза ќути и :kafe::bip::bip::bip::bip::bip:

Е незнам кој е предавник дали Гоцевски или Богоев :helou:

Богоев се врати да игре од Грција во Македонија заедно со Влаикидис и Кицулис ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom