- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
I posle ve nacukaa u gosti 50 kosa razlika :helou:
pa sporedi gi sostavite na ekipite be maloumnik eden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I posle ve nacukaa u gosti 50 kosa razlika :helou:
Хмммм, мене ми мириса на солидна и квалитетна сезона, а вам?
Ќе има борба, се разбира спортска![]()
Ретко пласирам информации во врска со клубот, пошто од многу шпекулации неретко доаѓа до караници низ членовите.
Оваа информација е од прва рака, Богоев потпишал за АМАК СП и моментално е во Охрид, нема да спомнувам висина на плата, ами понуденото е нешто што не може да се одбие, е сега ако излезе наопаку не ме плукајте, оти ако мене таа ''прва рака'' ме лажe в лице, јас ве лажам вас.
Поздрав.
Koj sakase da si odi Bogoev be dek procita ti takvo nesto ne treski zeleniEпа вие сакафте да си оди Богоев а сега без плеј мејкер ... Ајде да се надеваме на Богоев да остане и да се зема еден мн добар плејмејкер оти Соколов според мене е ДРВО ! А Мираковски ме изненадува незнам оти така![]()
Ретко пласирам информации во врска со клубот, пошто од многу шпекулации неретко доаѓа до караници низ членовите.
Оваа информација е од прва рака, Богоев потпишал за АМАК СП и моментално е во Охрид, нема да спомнувам висина на плата, ами понуденото е нешто што не може да се одбие, е сега ако излезе наопаку не ме плукајте, оти ако мене таа ''прва рака'' ме лажe в лице, јас ве лажам вас.
Поздрав.
По се изгледа да.само грне и богоев сега засега се заминати.