Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ке донесат некој грк плеј ..

Ne veruvam mozno e so vikas da ama dale raka soglasnost mislam deka ke se potpise u skoro vreme

znaes kako vikaat dodeka ne go vidis so dresot da se slika ne veruvaj na nisto, ama ajde da vidime ako vikas deka ima golemi sansi zasto da ne...:salut:

гледајте да најдаме плеу и центар .. ако не најдаме лосо ни се пише :vozbud::vozbud:

офф- христов денеска се враќа

a ima li informacija za avramovski bobi i kiculis potpisale li se ?

ako prodolze tk dogodina ke imame drim tim ... abe bogoj abre grne .. ne trebase da si odat... i so nix... ke beeme.....:helou:poz

Само што се враќам не можам да гледам,сега ќе спијам...Имам некој корисни информации за вас па утре ќе правиме муабет.:vozbud:

Само што се враќам не можам да гледам,сега ќе спијам...Имам некој корисни информации за вас па утре ќе правиме муабет.:vozbud:

Ја го шпанецо дојде си.:vozbud:

Шо информации ај стануви ајде стига спија ? Иначе и тука има големи информации чити 5-6 страни назад.

Ја го шпанецо дојде си.:vozbud:

Шо информации ај стануви ајде стига спија ? Иначе и тука има големи информации чити 5-6 страни назад.
Аха не прочитав сега ти кога ми кажа вратив 5-6 страни назад...Вчера не можев да гледам и затоа ....А кога заврши домашниот рок?

Ајде конечно и јас по неколку дена се враќа во Струмица и оп право на форумо, абе збаеш љубопитност (инаку и така секој ден по телефон се информирав).
Најпрво ЧЕСТИТКИ на ХРИСТОВ за УСПЕСИТЕ во ШПАНИЈА :smir:

А сега да дадам по некој коментар, можеби малку заоцнето, но сепак да си го кажам мислењето.

Би требало Струмица да создаде младинска школа, мислам дека има можностиз а тоа, а тоа би било најисплатливата и најпогодна инвестиција на долг рок.
За создавање на младинска школа брмчам уште пред да станаме шампини, тоа е иднината на секој клуб, а таков пример имаме и во одбојката во нашиот град. Инаку се сеќавам пред почетокот на овогодинешниот плеј офф разговарав токму на оваа теме со еден член на УО, и рече дека најголем проблем се финансиите, бидејќи треба да се платат повеќе тренери, пат, судии и тоа не е една екипа, тоа се повеќе категории па сега видете ја математиката.

КОј спона уште на почетокот дека Софадитис престанал да игра кошарка и станал полицаец во Грција ова баш го паметам дај некој ако знае повеќе нека каже или пак се работи за друг играч а не за Софадитис ќелавиот плеј от.:salut:
И јас имам таква информација дека Софатидис се откажа од кошарката за да оди платена војска. А инаку на ниедно друго место не видов да се спомнува негово враќање во Струмица.

Pregi bev so Panajot na kafe i mi kaza deka 90 % mirakovski na mestoto na bogoev i se pregovaralo so uste 1 igrac od bosna samo ne mu go zapamtih imeto

Мираковски и од наредната сезона во Фершпед Р. останавме тенки на плеј позиција по заминувањето на Богоев.

Tasovski i taa godina kje mi e komsija znaci hehe a so e problemo so Bogojo dek zabeguva i on so izigrava :)
Еј чисто информативно ако може да ми кажаш дека живееше Тасовски во Струмица, отприлика дека ???:smir:

Значи ако си оди/е отиден богоев најверојатно мираковски ке биде тука според мене. Само ке треба да се најде еден квалитетен центар од калибарот на пуповик.

А какви се шансите Пуповиќ да потпише нов договор со Струмица?

А бе може да игре и 1 ама се маче:smir:Мислам оти природна позиција му е 2...ама без разлика пак ќе кажам,мора да се ангажираат квалитетни играчи:)

Точно е тоа, во една прилика (точно не се сеќавам на што) Дарко изјави дека поција 2 му одговара најмногу, додека позија 1 му е напорна и неможе долго да ја игра.

Да знаеме дека е во ростерот на фершпед за идната сезона но има уште еден преоден рок како што знам и би можел тогаш да дојде ако не се лажам.Колко за информација енес во Струмица беше Гоцевски.Позз.

Зошто сега би потпишал нов договор со Фершпед Р. за во Август Струмица да го откупи договорот и повеќе пари ли да фрламе?

А инаку Гоцевски останува во Фени, а овде беше заради женска му.

Заврши вчера во 18:00 часот.

Е ако преодниот рок за домашни играчи заврши, а наше единствено официјално (незнам за неофицијалните) засилување е просечниот Дејан Вегов, тогаш и не е некој спортски БУМ сооглед на тоа што останавме без двајца доста квалитетни и искусни кошаркари (Богоев и Грнчаров), а можеме да се засилиме само со 4 странски кошаркари е незнам дали ќе имаме дрим тим.

Инаку нека им е со среќа на Грнчаров и Богоев во новите клубови и им Благодарам за се што направија за Струмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom