Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Izvini Bosnjak i Latovic se stranski igraci taka da ne se sekiraj ti :helou::helou::helou::helou:
a ima li informacija za avramovski bobi i kiculis potpisale li se ?
Само што се враќам не можам да гледам,сега ќе спијам...Имам некој корисни информации за вас па утре ќе правиме муабет.![]()
Аха не прочитав сега ти кога ми кажа вратив 5-6 страни назад...Вчера не можев да гледам и затоа ....А кога заврши домашниот рок?Ја го шпанецо дојде си.
Шо информации ај стануви ајде стига спија ? Иначе и тука има големи информации чити 5-6 страни назад.
За создавање на младинска школа брмчам уште пред да станаме шампини, тоа е иднината на секој клуб, а таков пример имаме и во одбојката во нашиот град. Инаку се сеќавам пред почетокот на овогодинешниот плеј офф разговарав токму на оваа теме со еден член на УО, и рече дека најголем проблем се финансиите, бидејќи треба да се платат повеќе тренери, пат, судии и тоа не е една екипа, тоа се повеќе категории па сега видете ја математиката.Би требало Струмица да создаде младинска школа, мислам дека има можностиз а тоа, а тоа би било најисплатливата и најпогодна инвестиција на долг рок.
И јас имам таква информација дека Софатидис се откажа од кошарката за да оди платена војска. А инаку на ниедно друго место не видов да се спомнува негово враќање во Струмица.КОј спона уште на почетокот дека Софадитис престанал да игра кошарка и станал полицаец во Грција ова баш го паметам дај некој ако знае повеќе нека каже или пак се работи за друг играч а не за Софадитис ќелавиот плеј от.:salut:
Pregi bev so Panajot na kafe i mi kaza deka 90 % mirakovski na mestoto na bogoev i se pregovaralo so uste 1 igrac od bosna samo ne mu go zapamtih imeto
Еј чисто информативно ако може да ми кажаш дека живееше Тасовски во Струмица, отприлика дека ???:smir:Tasovski i taa godina kje mi e komsija znaci hehe a so e problemo so Bogojo dek zabeguva i on so izigrava![]()
Значи ако си оди/е отиден богоев најверојатно мираковски ке биде тука според мене. Само ке треба да се најде еден квалитетен центар од калибарот на пуповик.
А бе може да игре и 1 ама се маче:smir:Мислам оти природна позиција му е 2...ама без разлика пак ќе кажам,мора да се ангажираат квалитетни играчи![]()
Да знаеме дека е во ростерот на фершпед за идната сезона но има уште еден преоден рок како што знам и би можел тогаш да дојде ако не се лажам.Колко за информација енес во Струмица беше Гоцевски.Позз.
Заврши вчера во 18:00 часот.