Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ретко пласирам информации во врска со клубот, пошто од многу шпекулации неретко доаѓа до караници низ членовите.
Оваа информација е од прва рака, Богоев потпишал за АМАК СП и моментално е во Охрид, нема да спомнувам висина на плата, ами понуденото е нешто што не може да се одбие, е сега ако излезе наопаку не ме плукајте, оти ако мене таа ''прва рака'' ме лажe в лице, јас ве лажам вас.
Поздрав.

Не е во Охрид, цела недела го гледам во Струмица......Сигурно нема близнак :):) ако е потпишал нека му е со среќа, ако го видам јас во скоро време ќе го питам оти никој поубаво од него не знае....

А Грне не е потпишал за Работнички...

Eпа вие сакафте да си оди Богоев а сега без плеј мејкер ... Ајде да се надеваме на Богоев да остане и да се зема еден мн добар плејмејкер оти Соколов според мене е ДРВО ! А Мираковски ме изненадува незнам оти така :toe:

Eпа вие сакафте да си оди Богоев а сега без плеј мејкер ... Ајде да се надеваме на Богоев да остане и да се зема еден мн добар плејмејкер оти Соколов според мене е ДРВО ! А Мираковски ме изненадува незнам оти така :toe:
Koj sakase da si odi Bogoev be dek procita ti takvo nesto ne treski zeleni :tapp:

ke bide ne mu ga sekirajte i uste nisto ne e sigruno ke doznaeme utre ....... so ke bide so mirakovski grne bobi kiculis i kompanijata poz :smir:

Останавме без квалитетен плеј и без квалитетен центар изгледа.Мора под итно да се реши тој проблем со плејот и со центарот.

Јас би сакал Богоев да остане а тоа што рече Демонче Соколов не е ДРВО греши , соколов е мајстор и во секое време знае да изненади ....

Офф- топик BoR4e пиши кирилица бе ... тапчо :tapp:

Ретко пласирам информации во врска со клубот, пошто од многу шпекулации неретко доаѓа до караници низ членовите.
Оваа информација е од прва рака, Богоев потпишал за АМАК СП и моментално е во Охрид, нема да спомнувам висина на плата, ами понуденото е нешто што не може да се одбие, е сега ако излезе наопаку не ме плукајте, оти ако мене таа ''прва рака'' ме лажe в лице, јас ве лажам вас.
Поздрав.

Вчера на излеване го видех на центаро, освен ако е ојдел денеска...:smir:

Абе оти не сваќате за Богоев,Мираковски,Грнчаров е завршено пријавени се од други екипи веке не може да играт за Струмица читајте малку објавено е веке на страната на Кошаркарската федерација http://www.basketball.org.mk/
Скоро сите екипи ги имат дадено списоците со домашни играчи само Струмица нема дадено список а и веке нема квалитетни домашни играчи значи Соколов и Тасовски ни се поквалитетни од тие што ќе ги пријават што значи ке треба со странци да се засилува Струмица

абе тв околу богојо е само шпекулација
корн..!! срекен ли си сааа :pos2::pos2:

ее мозе ли некој да казе дали бошнјак и лато ги продолжиле договорите ... :smir:

По се изгледа да.само грне и богоев сега засега се заминати.

http://www.eurobasket.com/ --- Има интересни информации за сите клубови ги има сите играчи од МАКЕДОНИЈА и играчи шо настапуват во странство а се МАКЕДОНЦИ.Ги има и клубовите и од 2 лига.

По се изгледа да.само грне и богоев сега засега се заминати.

moe mislenje e deka ovaa godina ke se potpirate na stranci i toa Grci,. ne moze nikako drugacije da se iskaze toa sto go donesovte Vlaikidis za trener, a se ispustaat dvajca super igraci, a vo isto vreme na makedonskiot transfer pazar ne se pravi nisto. zatoa logicno e da se ide so stranski zasiluvanja, i sekako za pointeresno prvenstvo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom