Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување

Суперрррррр!
А нели викаате оти Гоцевски потпишал уште пред 2-3 месеца ?

Откако пропаднаа преговорите со Златко Гоцевски, кој денеска ќе го обнови договорот со Фени Индустри ???

До 6 саато вечер е преоднио рок така да за домашнио преоден рок ќе се знаа утре се у Спорт ќе се чита..

najverojatno Bogoev zaminuva vo ekipata na AMAK
Јса колку што сум информиран оди во Грција...За споредба од управата на Струмица има побарано плата двапати поголена од она на Јане во МЗТ..Мислиш дека АМАК можат да си го дозволат?

Според тоа шо го пишува во денешен спорт Соколов, Тасовски и Крстевски дефинитивно остануваат, и плус едно засилување Дејан Вегов.

Маркус ти така по упатен може да кажеш кој играчи ке останат во Струмица ? а кој ке дојдат ? :salut:

Ефтим Богоев и Александар Совковски се двете најзвучни македонски имиња, кои се најдоа на списокот на Амак СП. Охридскиот прволигаш е посилен и за искусниот бек Игор Трајковски и за Никола Кузески.

Вака изгледа списокот на 10 македонски кошаркари на Амак СП:

Војдан Стојановски,
Дамјан Стојановски,
Влатко Неделков,
Никола Кузески,
Зоран Стојанов,
Александар Стефановски,
Ефтим Богоев,
Александар Совковски,
Игор Трајковски,
Мирослав Петровски.

ova go procitav od WEB stranata na KFM
Ако е така заа мене тоа е од коњ на магаре...
Лазаров...Од оние кои лани играа..Само Пуповиќ,Богоев и евентуално Грне..ги нема..Засилувањата веќе ги пишав.

Ако е така заа мене тоа е од коњ на магаре...
Лазаров...Од оние кои лани играа..Само Пуповиќ,Богоев и евентуално Грне..ги нема..Засилувањата веќе ги пишав.

Фала Маркус ако има несто само за Мираковски да не известуваш.:smir:

Лозари а да не сте згрешиле темата ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom