Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
bosnjak za zvezda potpisal, a za drugive pojma nemam

Oва сигурно ли е пошто по овие српските портали спортски немам сретнато или пак немат објавено официјално ако може малку подетално или пак да ни дадеш линк од кај што си прочитала поздрав.:salut:

Oва сигурно ли е пошто по овие српските портали спортски немам сретнато или пак немат објавено официјално ако може малку подетално или пак да ни дадеш линк од кај што си прочитала поздрав.:salut:
mene taka mi kazaa nema ni jas nikade procitano , ke prasam ke ti kazam

И ГРЧКОТО КРИЛО ВО ПЛАНОВИТЕ НА ЕКС-ШАМПИОНОТ
Струмица го враќа Кицулис?
Василис Кицулис би требало да биде новото, поточно старо засилување за екипата на Струмица во наредната сезона.

Одличното крило од Грција, кој даде голем придонес во освојувањето на првата шампионска титула на Струмица, би можел да се врати во составот на "зелено-белите" и да ја пополни крилната позиција.

Тој е една од варијантите на кои размислува раководството на македонскиот вицепрвак, иако струмичани се во средина на преодниот рок за домашни играчи.

"Да, има некои разговори на таа тема. Но засега нема и конкретни решенија. Во преден план ни е да го затвориме списокот на домашни играчи, па дури потоа ќе преговараме за ангажман на странски кошаркари"- велат од раководството на струмичани.

Веројатно е дека првиот дел од прашањата како ќе изгледа Струмица ќе биде познат за три-четири дена, кога струмичани планираат да направат и една прес-конференција.

Според најавите, прво ќе се разговара со Тасовски и Соколов, а потоа и со триото кое ова лето ужива статус на слободни играчи. Значи капитенот Богоев, Грнчаров и Крстевски. Играчи на кои Струмица ќе смета и во следниот период.

Засега останува отворено и тренерското прашање. По заминувањето на Миодраг Кадија, Струмица не излез со официјален став дали ќе следат промени на оваа позиција.

Некако срамежливо се најавува(ше) враќање на Власис Влаикидис на кормилото, уште еден од најзаслужните за шампионската титула, единствена во витрините на струмичани.

sport.com.mk

Тоа го читав и јас во спорт.загреани се за кицулис кој ни беше миленик и доста добро би ни дошол во тимот.значи сега засега тасовски и богоев сакаат да си одат?

Кошаркарскиот клуб Милениум од Струмица ќе учествува на турнирот во Росес, кој се наоѓа во близина на шпанскиот град Џирона. Турнирот ќе се одржи од 25 до 29 јуни, а на него Милениум ќе учествува со две селекции - кошаркари, родени 1992/92 и 1994/95 година.

Покрај екипата на Милениум, на турнирот ќе судат и тројца струмички судии, Мицев, Пиљафов и Ахтаров, а делегат ќе биде и Сандо Масев.

На турнирот ќе учествуваат и екипи од Шпанија, Литванија, Шведска, Португалија, Италија, Франција, Финска и други држави.

На враќање од Шпанија, Милениум ќе одигра пријателски натпревар со соодветната селекција на хрватскиот гигант Цибона во Загреб.

Колко за информација на тие шо ги интересира на турнирот замина и нашиот форумџија Христов кој е дел од таа селекција.:helou:

abe pupovic bil na pozajmica od hemofarm ... saa se vratil u hemofarm znaci ne igre za nas veke ... bosnjak potpisal za zvezda a za lato ne se znaa ..... bogojo ne mi se veruva da si ode ... a taso da ostane so kiculis ..... tandem..:vozbud:eee a gledam nesto mirakovski se spomnuva ... tocnoo le deka ke dojde ... ili samo tv e maabet na forumot ..... i so sreka na xristov vo spanija

Ах Пиљафо пак се истегла да прошете до Шпанија маме му га набијем. :pos::pos:

Marcus nema veza so vikas ti plati mati ne znam od dek ti se tii informaciii oste ne e potpisano so sponzorite inaku 99 % e dogovoreno samo ostanuva use potpis a za plati od tebe prv pat slusam kak so znam Tasovski i Sokolov se recisi 99% tuka dokolku se sredi so sponzor a veruvam deka e zavrseno a za ostanatite se slobodni igraci ama prednost ima Strumica taka da znam deka 3-4 dena ke ima razgovor so nasite igraci lanskata ekipa a potoa ke se odi na stranski igraci

Незнам кој му е, само немој да кажеш МЗТ оти ќе скокам од тераса.:pos::pos:

Прочитај наназад некоја страна, ви имам кажано уште пред да ви кажат кавадарчани дека го виделе во тоа селото за Духовден мислам беше.

Јас како што знам Тасо сеуште нема потпишано за никој, така да додека не потпише неможе да се зборува ништо официјално.

tasovski ne si odi bogoev da tasovski vo petok e povtorno vo strumica ke vidite garantiram tasovski dogodina ke igra povtorno vo strumica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom