Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па имам информации оти нов спонзор на клубо е АЛФА БАНКА!!Така ми кажаа,а дали е точно не знам!!!

Ajde daj boze da se sredat rabotite...pa i da e 50% sponzor lukoil pak e dobro , drugite 50% (zaev , loceto , i panajotis) i konkurenti pak za titula :)

И јас знам оти веке лукоил би требало да е спонзор и дека ке се вратат некои поранешни играчи како гоцевски,кицулис,софадитис и влаикидис.така ми кажаа така ви пренесов.

ako ima sponzor se vrakat sofaditis kiculis i vlaekidis a gocevski ne ..

i neznam dali e ova tocno no koj ima informacija za tv neka pise ..
go terale sinisa avramovski

одлични информации, дај боже да се точни само.
Инаку ако е точно до понеделник/вторник ќе има и у весници, а и редно е да почнат со трансфери на играчи. уште една недела има до крајот на преодниот рок на домашни играчи.

За една недела може цел тим да купат тва не е проблем... синиша аврамовски игра у странство порано го сакаа мислам ама изгледа нема да се врате тука.

За една недела може цел тим да купат тва не е проблем... синиша аврамовски игра у странство порано го сакаа мислам ама изгледа нема да се врате тука.

Samo so domasniot pazar e nekako siromav.Seto dobro e iskupeno.Ja neznam koga ja prosiruvaa ligata na 12 kluba so mislea.Zatoa i ovoj preoden rok e taka tivok bez iznenaduvanja.Sepak kakvi takvi tie se ocekuvaat kon krajot na rokot...

P.S
Mozebi nema da veruvate no iskreno se nadevam deka poslednite informmacii za sponzorot Lukoil se tocni.Ajde sega zaminav da spiam a utre se nadevam i oficijalno da ja potvrdite informacijata

Браво бе момци, само што се враќам од сношти и право гледам пишале сте за спонзор и незнаате колко ного се усреќих. Ццц ај нек ни е честито, и да ни е за ного годиниа.

Лукоил и дефинитивно е новио спонзор е саа околу играчкио кадар пупович изгледа ке оде у ЦСКА , грне у МЗТ и бошњак у Црвена Звезда ама не се знаа оште ништо , тии играче имат понуди од тии тимове а саа ке видаме струмица со каква понуда ке им возврате , мош ке останат .

Мираковски ќе доо и ќе се задржат играчите шо се а некој ќе си одат најверојатно е за Бошњак... а за нов спонзор и јас имам инфо дека е ЛУКОИЛ ..

Ајде сега нека дојде господинот Радикал бој што толку многу се ситеше на нашето уништување, и нека даде некој стручен коментар оти е одложено за наредната година, така сигурно ќе му е кажат неговите јаки извори. :bip:

ај па и ти одма сега да се јави дежурниот синоптичар за сосотојбата во клубовите од мак. кошарката, шо ќе каже и он е свесен оти ќе му падне ''угледот'' тука на форумот ама јеби га и тие синоптичарите за временската прогноза понекојпат грешат ем користат сателити итн

нека ни е вечен ЗАЕВ И ЛУКОИЛ

Пишувате глупости..Каков Лукоил бре луѓе кои ги шири овие дезинформации...Има нешто ново ама ќе ве информирам кога ќе биде се сигурно..

Пишувате глупости..Каков Лукоил бре луѓе кои ги шири овие дезинформации...Има нешто ново ама ќе ве информирам кога ќе биде се сигурно..
Е ај ти ќе не информираш коо ќе пише дури и во весниците ... Дај кажи саа па ако е точно ок ако не е пак ок ...

Вчера на Мираковски брат му беше на игралиштето и викаше ако е тај спонзор шо најофицијално ми кажаа брат ми ќе игре за Струмица ... ама се разбире ако му дадат некоо поголема паричка ... :smir: А ќе се купува ли нешто од странство ?да не знаа некој ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom