Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
famous las w
zaso da gi smire so da ne provocirat konceno site da se soglasame ... pisuvame ozbilno bez prvokoacija ...... samo tk da prolzame...poz
Ne se zamarajte so Zaev nemozete da mu objasnete na narodo kakov e.. site mislat oti e svetec jas probah ama ne biva i jas mislaah oti e svetec ama videh oti ne e.Odkoga stana sampion Strumica odma ja zasaka od se srce auuf kaj bese koga bese prazna sala i koga falea pari da frle nesto..Колку си сигурен???Дали знаеш колку малтретирања имаше само од ИНСПЕКАЦИЈА?:nesvest::nesvest::nesvest:
Bidi siguren deka pere pari... od sigurni izvori znam eden prijatel na tatko mi ne mu dade na Zaev da ispere miliionska suma.. a i Panajotis ne e nesto podobar..Гледам сега постови еден куп и помалце ме нервираш да ти кажам право од кај си сигурен дека Заев е сосема чист а и дека не мати некои работи преку клубот само некои работи не ти се јасни и мене не ми се јасни ама барем ќе послушаш постар да ти кажеш а ти на сите контра му одиш не бива така таа.:salut:
Е де бе затни се веќе не можам да те слушам !!!Преко кур ми е од такви како тебе...ПА КОЈ НЕ ПЕРЕ?АЈДЕ ТИ АКО ИМАШ ДАЈ ТИ И НЕ СЕРИ ВЕЌЕ !!!:nesvest:Bidi siguren deka pere pari... od sigurni izvori znam eden prijatel na tatko mi ne mu dade na Zaev da ispere miliionska suma.. a i Panajotis ne e nesto podobar..
Шо сакаш да ти кажам за Струмица бе?НЕМА СПОНЗОР и нема шо да се прави...Ајде да се надеваме во последен момент да излезе нешто...Јас пак се надевам дека тие тројца ќе останат...pak pocnaaa .............................. abe dosta za perene pari za grne ...
KAZEJTE ZA STRUMICA