Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Арно ви кажа! Шо не кажате нешто за у кавадарци? -20 да стигнеш за 10 минути на екипа как фени? богоев и тогај ли беше "поткупан" как шо викате?Ви се молам СТОП ЗА ТВА МАБЕТ И ГОТОВО! Кажувајте шо има ново за тренери и играче

Види те ли дека и вие сте исти сите во Кавадарци го пцуеја Емили и Чемата после поразот само една група на луѓе на последнио тренинг присутвуваа и му дадоа подршка на тимот меѓу кои и јас можете да се уверите во денешниот број на мак спорт дека Емил Рајковиќ посебно му се заблагодарува на таа група на луѓе заедно со Лозарите за дадената подршка и мотив кој бил пресуден за победата. ЌЕ излезе дека се фалам ама јас лично по моја идеја беше покрената иницијатива да се присуствува на тренингот на играчите и да му дадеме дека ја имаат нашата подршка и во добро и во зло ако не верувате ете ви го клипот што ви го постира Лозар_со_тапија пред тргнувањето на играчите самите можете да забележите што пишува на паролата и да не се лажеме паролата не е од Лозари туку лично од мене и од мојата екипа т.е дружина како сакате наречете ја.Не е добро после секој пораз да се укривуваат поединци малку размислете што направи Богоев за Кк Струмица и за градот Струмица и после зборете Богоев ја има мојата подршка.
Браво за тебе ...
Нема смисла бе луѓе ... оставете го Богојо ... како може да викате оти ја продадел ... или едноставно не сакате да разберете оти заврши целата церемонија и толко ... не се секирајте, одаме понатам ... на крајо треба сите да знаате оти еден тим се темеле и на порази да му е...м ...

momci ja zatvorija temata play-off kade sto se zborese za finaleto, sega da se zbori koj e kriv akoj ne e djabe, mislam deka sega vo fan klubovite treba da se pisuva samo koga ke se doznae za novite transferi vo klubovite ili eventualnite zasiluvanja

Во право си.Реков во претходниот пост.. треба да се зборува за ростерот за новат сезона кој шо как,нови трансфере,тренере спонзори и др.

a ne za bogojo , kak izgubiime .... tv pomina pred 4dena bese i oste se govore.... kako so kazaa fa997 i energieno.1 treba da se zboruva za ekipa novi zasiluvanja .. i tk ..natama...

Едно прашање за Струмичани: Шо е тоа Армас бе? :kesa:
Добро бе не ми се смејте не знам :)

Веридба..Свшувачка...Притвор..Припрема за тава..

Кој е тој Блаикидис??Струмица уште нема одржано собрание..така да ништо не е одлучено..има понуда од агентот на тренерот на белградска звезда за негов ангажман..сериозно..

Само се говораат глупости низ градот .. Богоев ја продал утакмицата нема врска .. тој колку плача после утакмица .. ке га продаде,нема врска .. така си лупотат ..

Де бе стига со такви мабете само повеќе се шират. Не верувам да е направил такво нешто и стига веќе со тиа мабете.

Abe ej deca nedorasnani porasnejte vcera zavrsi sezonata u nedela ima sobranie klubot, i u nedela ke se resava so kak edno e sigurno prioritet ke bide da se zadrzi ekipata vo celost i da se donesat 2-3 kvalitetni zameni i ne treskajte gluposti kako prvo ni prezimeto ne mu go znaate na coveko a pisate

Абе да не го видов Богоев како изигра у Кавадарци ај да не речам ништо... ама човекот буквално сам ве врати во игра, кога на никој од вашите не му одеше само тој превземаше одговорност и тогаш не згреши... мислам дека треба да се гордеете шо имате таков плеј во екипата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom