Види те ли дека и вие сте исти сите во Кавадарци го пцуеја Емили и Чемата после поразот само една група на луѓе на последнио тренинг присутвуваа и му дадоа подршка на тимот меѓу кои и јас можете да се уверите во денешниот број на мак спорт дека Емил Рајковиќ посебно му се заблагодарува на таа група на луѓе заедно со Лозарите за дадената подршка и мотив кој бил пресуден за победата. ЌЕ излезе дека се фалам ама јас лично по моја идеја беше покрената иницијатива да се присуствува на тренингот на играчите и да му дадеме дека ја имаат нашата подршка и во добро и во зло ако не верувате ете ви го клипот што ви го постира Лозар_со_тапија пред тргнувањето на играчите самите можете да забележите што пишува на паролата и да не се лажеме паролата не е од Лозари туку лично од мене и од мојата екипа т.е дружина како сакате наречете ја.Не е добро после секој пораз да се укривуваат поединци малку размислете што направи Богоев за Кк Струмица и за градот Струмица и после зборете Богоев ја има мојата подршка.