Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ne si tropajte gluposti koga ne vi se provereni informaciite , Bogojceto si pravese armas nekni posle utakmicata sigurna e informacijata bidejki moj bratuced bese na armasot, po sto Bogojceto se armasa i u nikoj slucaj ne goo odlozil , i plus toa site kosarkari prisustvuvale na armasot pri sto golem del od niv bile pijani a po koj povod dali zaradi armasot na Bogoev ili poradi faktot sto ja izgubija titulata pred 4,5000 publika i ne go ispolnina toa sto go vetuvaa.

C c c c neblagodaren narod Bogoev ga prodadel utakmicata c c c , Galactikos i site drugi ne slusajte nisto zatoa sto i samite ne znaat so szboruvaat toa e edna neblagodarnost , so ste zapnale site po Bogoev ne mi e jasno cela sezona bese najdobar i sega na krajot ne mu odese i ajde sega site plujte po nego toa e sportoto 10 utakmici ke ti odi 1 nema da ti odi , neznam kako moze da ima takov rasipan narod vo Strumica eve do mene stignaa muabeti deka vcera i barazot pomegu Belasica i Sileks bil prodaden odnosno Belasica ja prodala utakmicata toa se cisti gluposti.

Абе Секул, си миш прв пат е такво нешто да се случува, да се шират разни мабет низ градо... А и не верувам дека Богојо би направил некоо таква глупост, он на минатио натпревар у Кавадарци гинеше, и таман дојдее на чекор до титуулта да продадат утакмицта :tapp:

Типична струмичка чаршиска школа на ширење на празни муабети:
Секогаш некој нешто продал, и тоа баш оној кој и најмногу дал во определен период...Бог да чува и голман да брани веќе аман!!!
100 пати е анализирано зошто не земавме титулите годинава!
1. Заради КФЕ, но не последниот натпревар туку цела сезона не уништуваа систематски преку казни, лошо судење и сл.
2. Тенка клупа, исти играчи цел натпревар го носеа теретот.
3. Катастрофални слободни фрлања.
Повеќе? Не...тоа е, а тоа е и премногу.

За фудбалот: Реално, Беласица нема во моментов силен тим кој ќе се спротиставеше на искусниот Силекс.
Не го следев натпреварот, затоа и оставам резерва околу него, можеби судии не „убиле“, можеби нешто друго, но Беласица да „продала“ нема теоретска шанса!!!!
Зошто, побогу, да продава натпревар за кој се намачи да стигне до него?
Ај малце логично...?
Мислам...не е секогаш продадено...вина треба да се бара и во други работи...не сме до толку совршени, па да мора да продадеме за да изгубиме.

п.с. Поздрав Кон-Ан, мрдам веќе, ќе биде поарно, треба време.

ajdici vs gate 4 KK STUMICA- KK PAOK..... ..............
pretstavnik od grcija vo nasata grupa e PAOK..

Абе не терам никој да верува , јас само кажувам как шо ми кажаа и тава од сигурни изворе , не сте свесни за колкава сума станува збор , цел живот ке живее со тии пари.

Типична струмичка чаршиска школа на ширење на празни муабети:
Секогаш некој нешто продал, и тоа баш оној кој и најмногу дал во определен период...Бог да чува и голман да брани веќе аман!!!
100 пати е анализирано зошто не земавме титулите годинава!
1. Заради КФЕ, но не последниот натпревар туку цела сезона не уништуваа систематски преку казни, лошо судење и сл.
2. Тенка клупа, исти играчи цел натпревар го носеа теретот.
3. Катастрофални слободни фрлања.
Повеќе? Не...тоа е, а тоа е и премногу.

За фудбалот: Реално, Беласица нема во моментов силен тим кој ќе се спротиставеше на искусниот Силекс.
Не го следев натпреварот, затоа и оставам резерва околу него, можеби судии не „убиле“, можеби нешто друго, но Беласица да „продала“ нема теоретска шанса!!!!
Зошто, побогу, да продава натпревар за кој се намачи да стигне до него?
Ај малце логично...?
Мислам...не е секогаш продадено...вина треба да се бара и во други работи...не сме до толку совршени, па да мора да продадеме за да изгубиме.

п.с. Поздрав Кон-Ан, мрдам веќе, ќе биде поарно, треба време.

Ne ne sudiite bea na nivo ni vo eden moment ne izgubija kontrola vrz mecot se bese ok od strana na sudiite imase fer i korektno sudenje , no toa e toa dostojno mu se sprotistavivme na Sileks igravme so igraci od 17 do 20 god i Sileks vo nieden moment ne ne nadigra ni dadoa 2 gola od 3 sansi sepak presudi iskustvoto na igracite na Sileks. p.s se izvinuvam za offtopikot temava e za kosarka i samo ke gi zamolam veke nekoj da ne treskat vakvi gluposti na forumot i da ne se narusuva ugledot na ekipite od strumica.pozz

Абе не терам никој да верува , јас само кажувам как шо ми кажаа и тава од сигурни изворе , не сте свесни за колкава сума станува збор , цел живот ке живее со тии пари.

Nogo gadno te laze nekoj bratce, nema vrska...mi kazuva blisok negov oti edvaj go izvadile od sobata..za armaso...nogo bil razocaran...zdrobil se placejki...kak moze takvi da ste ne mee jasno...saa mos imase nekoo krivica za porazo...ama ne zabravajte i so napravi za site dr pobedi...

Абе кратко и јасно...Тимбата не донесе до финале он и не извади од там и шо повеќе маабет да прааме.....Он реши ного утакмици со неговата брзина и влезове и по некоо тројка шо погоди ама ја на крајо га еба мравката и шо да напрааме саа ај ќе се надеваме на поарно...

Sramno i zalno e tie se nasi heroi ne znam so da kazam razocaran sum od prostio strumicki narod so nema dr rabota tuku da govore bezvrska nekoj raboti bogoev ne donese do tuka kako i site drugi a so bivase da go dadase koso na 8 sek do krajo ka ga zema i topkata cela odgovornost??? Ke bese car heroj i pokraj tva so promasi 7 licni neli on ke bese taj so ne napravi sampione e aj zaprasejte se malko i dosta prazni maabete osvoiiime lani titula protyiv sterjo so nikoj od vas ne go ni znaa pomoken e i od amir duri so znaci sme postignale golema rabota a taa sezona igrajaame i fiba pak finale na kup a se izboriime i za majstorka so kazi reci 5 igraci plus KFM protiv nas vo golem del od sampionatot epa zalno i gresno e krivicata da e na bogojo koj veruvam deka najkrivo mu e na nego so ne stanaame sampione a da pogodase site ke pisaate BOGOEV CAR

Sramno i zalno e tie se nasi heroi ne znam so da kazam razocaran sum od prostio strumicki narod so nema dr rabota tuku da govore bezvrska nekoj raboti bogoev ne donese do tuka kako i site drugi a so bivase da go dadase koso na 8 sek do krajo ka ga zema i topkata cela odgovornost??? Ke bese car heroj i pokraj tva so promasi 7 licni neli on ke bese taj so ne napravi sampione e aj zaprasejte se malko i dosta prazni maabete osvoiiime lani titula protyiv sterjo so nikoj od vas ne go ni znaa pomoken e i od amir duri so znaci sme postignale golema rabota a taa sezona igrajaame i fiba pak finale na kup a se izboriime i za majstorka so kazi reci 5 igraci plus KFM protiv nas vo golem del od sampionatot epa zalno i gresno e krivicata da e na bogojo koj veruvam deka najkrivo mu e na nego so ne stanaame sampione a da pogodase site ke pisaate BOGOEV CAR

Таман си е работата. Богоев направи многу за тај клуб, верувам дека му е било многу тешко по загубата. гинеше во Кавадарци, и успеа да направи пресврт од -19. ама ете во Струмица му беше лош ден, па ништо неможеше. неможе да издржи 40 минути под притисок. ни требаше уште еден плејмејкер. нешто за кое зборував дека треба да се донесе на полусезона. ама ај биде. помина и оваа сезона.
Сите наши кошаркари остануваат ХЕРОИ!!!

Ajde dosta so gluposti tava prodadele onava prodadele...

Site sakavme da pobedime i da staneme po 2 pat Sampioni toa e fakt...

Sea sto ne ispadna kako sto site Strumicani sakavme toa e drugoo...

A na Cvetkov i Bogoev demek im davale pari nema veza OD SIGURNI IZVORI kako sto veli Ile...

i za toa prestanejte ne se glupirajte...:helou::helou:

Aбе Богоев ја врати кошарката во Струмица ! Ама стварно е ного жално и болно да земат него да го криват ... :kesa: Шо не кажат за Грнето во продолжението шо промаши 2 3јки ? Срамно е да се крива Богоев ... Поради него ние тепафме минатата утакмица со Фени во гости ? :toe:

decki jas sum za feni ali mislam deka bogoev ne treba da bide vinovnik za porazot.covekot ima i vlez strasen i koga odi pod kos ima jaka tehnika-topkata ja mava od ramoto sto se vika.za toa nema odbrana ednostavno oti e mal sleduva licna.a za grne nemam zborovi nekako ne mi se dopaga.sepak ne e moja rabota da komentiram za kosarkarite na strumica ali si kazav sto jas mislam neli sepak e forum!

Види те ли дека и вие сте исти сите во Кавадарци го пцуеја Емили и Чемата после поразот само една група на луѓе на последнио тренинг присутвуваа и му дадоа подршка на тимот меѓу кои и јас можете да се уверите во денешниот број на мак спорт дека Емил Рајковиќ посебно му се заблагодарува на таа група на луѓе заедно со Лозарите за дадената подршка и мотив кој бил пресуден за победата. ЌЕ излезе дека се фалам ама јас лично по моја идеја беше покрената иницијатива да се присуствува на тренингот на играчите и да му дадеме дека ја имаат нашата подршка и во добро и во зло ако не верувате ете ви го клипот што ви го постира Лозар_со_тапија пред тргнувањето на играчите самите можете да забележите што пишува на паролата и да не се лажеме паролата не е од Лозари туку лично од мене и од мојата екипа т.е дружина како сакате наречете ја.Не е добро после секој пораз да се укривуваат поединци малку размислете што направи Богоев за Кк Струмица и за градот Струмица и после зборете Богоев ја има мојата подршка.

как може да се говоре оти гаа продадел?де бе размислејте малце.Ако га освооше титулата немаше да има посрекен од него.Титула + армас! Ејј знаате ли шо значе тва? Да нее од струмица да кажаш ај,ама верувајте Струмичанец е,нема шанси тва да го направа.

ee bogojo ako ne bese nemase da ima natprevar vo kavadarci i majstorka on ne donese do tuka ....... i nema so da go krivame bogojo krivi se KFM

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom